Dverg sitron trepleie

February 11

Dverg sitron trepleie

Dverg sitron trær er populære fordi de generelt produsere frukt innen 1 til 3 år, mye raskere enn standard størrelse trær. De kan være dyrket ute i hagen din om været tillater, eller inne i passende beholdere.

Historie

Sitrontrær er trolig har sin opprinnelse i India og tatt til Italia rundt 200 AD. Midtøsten og Kina omfavnet sin dyrking på 8 til 11 tallet. Det er antatt at spanske eventyrere brakt hårlokk til Florida rundt 1565. Sitrontrær ble dyrket i California for første gang på midten av 1700-tallet. Dverg versjoner av sitrontrær har blitt dyrket i tusenvis av år. Romerne vokste sitrontrær i veksthus.

Typer

Lisboa og Eureka er standard markedet varianter av dverg sitron trær. Lisboa er sterkere av to, og har ingen bestemte seg. Forbedret dverg Meyer er populær for sin saftig frukt, men den har en skjør hud og ikke skipet også, så er mer populært med hjem dyrkere enn kommersielle de. Ponderosa dverg er en annen populær utvalg som vokser lett i containere. Det bør bli brakt inne om vinteren.

Grunnleggende

Plasser anlegget i en Sør eksponering eller bruke 40 watt kommersielle lysrør ovenfor for å sikre at det mottar 5-6 timer lys per dag. I juni, August og slutten av vinteren, kan du bruke et surt gjødsel og mat som er høy i nitrogen og lav i fosfor hver gang du vann. Vann hver dagene og sørge for at vannet renner bort. En dusj og misting av bladene vil hjelpe opprettholde orden.

Betraktninger

Potten størrelsen er avgjørende. Planter trenger bare en ganske liten beholder men snart må være plantet i en større en. En 10 - 15 gallon beholderen er tilstrekkelig til at et tre å vokse til 8 feet eller høyere. Beskjæring er også svært viktig å fjerne alle kryssende grener og "amme" (greinene som vokser under ønsket punktet). Innendørs dverg sitron trær kan beskjæres året rundt.

Problemer

For å holde din dverg lemon tree fri for skadedyr (de kan bli utsatt for spider mites, skala og bugs) bruk en insecticidal såpe eller alkohol-gjennomvåt bomullspinne for å behandle de berørte områdene. For vedvarende insekter, skal en 1 prosent løsning hagebruk lettolje og deretter en grundig spyling med vann løse problemet. Europeiske brun snegler og sitrus Leafminer (en type møll) er vanlige problemer for lemon tree dyrkere i California.