Dverg Juniper Bonsai trepleie

July 3

Dverg Juniper Bonsai trepleie

I naturen er dverg juniper en lav vekst, evergreen busk med langsom vekst. Nå opp til 2 fot i høyden, produserer denne juniper blågrønne bladverket med en grov tekstur. De er brede sprer seg, og treet vokser med en spredning vekstmønster. Disse egenskaper, samt dens tilpasning til beskjæring og jord miljøer, gjør dverg juniper tree et utmerket utvalg for bonsai.

Miljø

Dverg juniper bonsai vokser i de fleste jord miljøer. Men trives den best i godt drenert, sandstranden loams. Om det er tolerant til et bredt spekter av jord, dverg einebær er intolerant å mettet jord og vil raskt utvikle rot råtne i disse forholdene. I tillegg denne bonsai er tolerant til litt skygge, men foretrekker fullt sollys for beste vekst.

Vanning

Riktig vanning er avgjørende for dverg juniper bonsai's suksess. Denne bonsai foretrekker en litt tørr jord miljø, men jord bør aldri få lov til å tørke helt ut. For best resultat, sjekk din juniper bonsai jord fuktighetsnivået daglig. Når jorden begynner å miste fuktighet, gi juniper en dype soaking med lunkent vann.

Gjødsling

Veksten av dverg juniper bonsai har tidsriktig gjødsel programmer. Nitrogen-basert vannløselige feed fungerer best for dette sakte voksende bonsai. Programmene bør brukes omtrent annenhver uke, etter pakken retninger, å unngå over gjødslende og resulterende rot råtne.

Repotting

Repotting dverg juniper bonsai fylles jord miljø næringsstoffer og øker den generelle lufting gjennom beholderen. Bi-årlige repotting er ideell for denne bonsai. En årlig repotting vil imidlertid dra en mer kraftig voksende dverg juniper hvis det begynner å bli rot bundet i beholderen. Alltid repot denne juniper tidlig om våren, og pass på å rense denne bonsai røtter under prosessen.