Dverg gråt blomstrende treet

February 5

Dverg gråt blomstrende treet

Dverg gråtende blomstrende trær er mindre enn vanlige trær med en gjennomsnittlig høyde fra 5 til 15 fot. De har også en hyggelig dekorativ "umbrella" figur med grener hengende ned mot bakken i stedet for å spre ut som andre trær.

Trepleie

Dverg gråtende blomstrende trær er meget lett å vedlikeholde. Deres liten størrelse resulterer i mindre vann, mulch og plass nødvendig for vekst.

Verdien i landskapet

Deres kolonne figur, begrenset høyde og små rotsystem, kan dverg gråt blomstrende trær plasseres i små blomsterbed eller nær et hus. De lager også ikke mye skygge, slik at plantene til å vokse under seg.

Befruktning

Dverg gråt blomstrende trær kan befruktes når som helst. Tidspunktet, men er viktigste tidlig på våren før blomstrende.

Sollys krav

Den vakre blomster av en dverg gråt treet er den beste funksjonen. For maksimal blomstring, bør disse frukttrær plantes i et område som mottar minst åtte timer med sol per dag.

Form og Trimming

Fordi disse trærne er dverg og gråt, beskjæring grenene til ønsket lengde vanligvis ikke krever en stige. Grener kan beskjæres til samme lengde hele veien rundt eller tillates å henge ned til bakken.

Varianter

Valg inkluderer snø fontenen gråt kirsebær, med hvite blomster og ingen frukt. Red Jade gråt crabapples, med hvite blomster og røde frukter; og Siberian gråt peashrubs, med gule blomster.