Dverg flerårige blomster som blomstrer om våren

October 16

En flerårig er en plante som bor mer enn to år på rad. Blomstrende stauder blomst i sommerhalvåret (i.e. våren og sommeren) og dø tilbake i kaldere måneder (i.e. høst og vinter). Noen stauder blomst bare to årlige sykluser, mens andre fortsetter å tilby sesongens blomster år etter år. Dverg stauder som blomstrer om våren kommer i en rekke former, farger og størrelser.

Dverg Crested Iris

Dette staude blomstrer i April, gir små blek blå blomster med smale petals og gull-crested faller. Dette anlegget er brukt som vanligvis bunndekkende, som det sjelden overstiger 6 inches i høyden og tåler ytterst kulden temperatur. Dverg crested iris inngår vanligvis i skyggelagte områder av en hage, slik at disse plantene som krever full sol å forbli ut i åpne. Dette anlegget kan falle byttedyr til snegler og snegler, og du bør holde et øye for disse rovdyrene mens vanning og utføre rutinemessig vedlikehold rundt hagen.

"Liten Lanterns" dverg røde Columbine

Dette dverg staude blir bare halvparten av høyden på vanlig røde columbines, nå bare 10 inches i full blomst. "Liten Lanterns" blomstre fra April til mai, og de tiltrekker kolibrier. Blomstene er rød eller gul og består av 5 forskjellige anspore-lignende kronblad som ansikt nedover med gule pollenbærere (det mannlige kjønnsorgan av blomst som produserer pollen). Disse planter tåler under frysepunktet temperaturer og de dø ofte tilbake i full sol og varme sen sommer. Disse stauder gjør i rock hager eller Skyggelegg gardens, som disse miljøene bidra til å holde plantene fuktig og kjølig.

Astilbe "Sprite"

Dette dverg staude er i Saxifragaceae familien vokser til ca 1,5 fot i høyden. Anlegget har en relativt kort blomstrende periode mai til juni (slutten av våren til forsommeren), men det vil leve og blomstrer i sesongen for mange år på rad, bare måtte deles hvert 3 til 4 år hvis overbefolkning oppstår. Blomster av Astilbe "Sprite" planter er blek rosa og rikelig, vokser i hauger som bregne-lignende utseende. Jord må holdes fuktig å fremme sunn planter og derfor skyggelagte områder i hagen vil hjelpe din våren blomstrer å vare lenger i juni hot måned.