Dverg fersken treet sykdommer

September 22

Dverg fersken treet sykdommer

Dverg fersken trær er hybrider bred for å produsere store fersken mindre lagringsplass og færre skadedyr og sykdom problemer enn andre fersken kultivarer. Noen av de vanlige mistenkte som angriper standard fersken trær kan også påvirke dverg trær, inkludert fersken blad curl, brown råte og pulveraktig mugg. Noen gjør det meste kosmetisk skade, mens andre påvirker harvest og True treets løpende ytelsen hvis venstre ubehandlet. Grunnleggende behandlinger inkluderer hygienisk praksis (fjerne og fjerne infisert løv eller frukt) og anvendelse av soppmidler.

Fersken blad Curl

Fersken blad curl er brakt videre av tilstedeværelsen av taphrina deformans sopp som lever i treet bark og infiserer nye blader som de springer. Det er gjenkjennelig med misdannelser det fører til blad overflaten. I alvorlige tilfeller, kan blomstene slippe precipitously, vil umodne frukt. Når treet har blader og er i sin eldre størrelse, er verst av skaden gjort for inneværende sesong.

Brown Rot

Dverg fersken kan påvirkes av brown råte forårsaket av sopp Monilinia fructicola. Det er gjenkjennelig med en rekke symptomer, inkludert wilting, råtnende blomstrer og unge vekst; utviklingen av gråt cankers; og grøtaktig, taupe brun frukt råte. Blomstene snu brun og geléaktige og drapere eller holde seg til grenene. Blader på berørte nye grener gule brun og frafall. Frukten blir infisert med store flekker av råtnende, myk, gummy kjøtt som sprer seg rundt frukten, dekker hele fersken i så lite som to dager.

Pulveraktig mugg

Selv om ikke nødvendigvis en harvest-ødelegger sykdom, kan pulveraktig mugg gjøre en stygg rot på dverg fersken treet. Det er gjenkjennelig med tørr, sølvfargede hvitt belegg som på første flekker og deretter strøk blader, noe som gjør dem se støvet med talkum. Bladene kan slippe fra treet eller bli deformert, men ikke alltid. Pulveraktig mugg er forårsaket av tilstedeværelsen av sphaerotheca pannosa sopp og vil angripe bare unge, grønne skudd og unge blader. Det kan noen ganger påvirke frukt og det vil være synlig som en hvit pulveraktig eller litt hårete belegg som sakte omslutter frukt.