Dverg Euonymus busker

December 15

Euonymus busker vokse i en rekke former og størrelser, fra høy, løvtrær til snikende eviggrønne vinstokker. Flere lav vekst Sorter, kjent som dverger, vokser mindre enn 3 fot høy. Selv om hver har sine egne særtrekk, de fleste euonymus busker vokser raskt, tolerere en rekke jord, transplantasjon lett og trives i full sol til moderat skyggefulle eksponeringer. Velg den lav vekst euonymus som passer best til nettstedets planting bestemt kulturelle forhold.

Gul marg

Noen dverg euonymus busker har skinnende grønne blader med gule kanter. Silver Queen euonymus (E. fortunei "Silver Queen") blir 2 fot høy med en lik spredt. Dette evergreen har skinnende, mørk grønt løv kantet av gul marginer. Det er hardføre i amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet soner 5 til 8 og foretrekker sun lys og godt drenert jord. Emerald n' gull (E. fortunei "Emerald n" gull ") vokser fra 18 til 24 inches høy og sprer seg opp til 3 fot bred. Dette evergreen har stigende, tett grener dekket med skinnende, mørk, gul kanter løvverk. Det utvikler en rosa fargetone i vinter. Emerald n' gull busker er hardføre i USDA soner 5 til 8 og foretrekker full sol. De tåler en rekke jord med unntak av våt områder.

Spraglete

Spraglete eller spraglete løvverk inneholder en blanding av farger på samme bladet. Emerald overraskelse (E. fortunei "Emerald overraskelse") blir 18 36 tommene lang med en 4-fots spredt. Det har spraglete hvit, gule og grønne eviggrønne bladverket som tar på en rosa nyanse i vinter. Denne oppreist busk hardføre i USDA soner 5 til 8 og foretrekker godt drenert jord og full Søn eksponeringer. I motsetning til mange andre euonymus Sorter blir Harlequin (E. fortunei "Harlequin") sakte. Den når høyder av 2 fot med en 4-fot bred spredning har grønn og hvit spraglete løvverk. Dette evergreen er hardføre i USDA soner 5 til 8 og trives i full sol og godt drenert jord.

Grønne marger

Noen dverg euonymus busker har gule bladene med grønne marginer. Gold stedet (E. fortunei "Gold Spot") vokser 3 fot høy med en 6-fots spredning og er hardføre i USDA soner 5 til 8. Dette evergreen har lyse, gule blader med mørk-grønne marginer. Det vokser raskt, foretrekker full sol og tåler en rekke jord. Moonshadow (E. fortunei "Moonshadow") vokser fra 1 til 2 fot høye med 5-fots spredning. Denne kultivaren har bølgete, gule blader med tynn grønn kanter. Det holder fargen gjennom året. Moonshadow euonymus er hardføre i USDA soner 5 til 8 og vokser best i full sol og godt drenert jord.

Japansk Euonymous kultivarer

Den japanske euonymus er også tilgjengelig i dverg kultivarer. Silver kongen euonymus (E. japonicus "Silver King") blir 3 fot høye med 2-fots spredning. Den har stor, lys-grønn vegetasjon med hvite marger. Dette evergreen busk vokser i oppreist form og er hardføre i USDA soner 7 til 9. Den trives i solen skyggen og en rekke jord. Micropyhllus aurea (E. japonicus "Micropyhllus Aurea") vokser fra 1 til 3 fot høye og sprer seg til 2 fot bred. Dette evergreen er hardføre i USDA soner 7 til 9 og vokser i en rekke grunnforhold og solen skygge. Den har kompakt grener dekket med små, trange blader.