DVD organisasjon ideer

June 13

DVDer er enklere å finne løsninger for enn de gamle VHS-kassettene som de er tynnere og mer kompakt. Ideer for organisering av mediesamlingen inkluderer måter å gjøre det en del av ditt innredning eller skjule den fra visningen helt.

Bak lukkede dører

Media skap, laget spesielt for å skjule media, kommer i en rekke farger, stiler og utførelser. Selv bak lukkede dører, sparer en organisasjon metoden tid å søke etter riktig filmen. Sette alt bort alfabetisk er en enkel måte å vite hvor alt. Hvis du er en stor film buff, tilordne en egen hylle eller skuff for forskjellige sjangere, regissører og skuespillere. Finn en metode som fungerer for deg og holde seg til den.

Åpne lagring

Lage din samling en integrert del av interiøret med åpne lagring. Kjøpe eller bygge hyller som passer din innredning, tre, smijern eller glass. Organisere DVD-alfabetisk eller etter sjanger, og har en egen hylle for hver inndeling. Bland i de originale bøkene som inspirerte filmer. Ramme bilder av favoritt skuespillere eller regissører og henge dem over og til sidene av hyller enheter.

Andre lagring ideer

I en mindre leilighet, hvis du ikke har et underholdningssenter, du kan gjøre noe saker helt. Ta hver plate ut og plassere dem alle i fargerike juvelen tilfeller (typen som brukes for datamaskinen CD'S) og lage dekorative etiketter slik at du enkelt kan se hva de er. Velg forskjellige farger for forskjellige bokstaver i alfabetet eller ulike sjangere. Stable dem i liten fil skuffer alfabetisk eller kjøpe åpne CD lagringsenheter å henge på veggen for å frigjøre gulvplass. Dette kan du fortsatt stolt vise mediesamlingen mindre lagringsplass.