Dustless gulvet Refinishing

October 9

Huseiere pleier å utsette refinishing tregulv på grunn av støv fra sliping. Tregulv som har blitt kjedelig og er dyp huljern kan være refinished uten rot av sliping. Gulvene er lett scuffed med en etasje buffer eller kjemisk forberedt på å godta nye ferdig. Refinishing kits er tilgjengelig på de fleste hjem sentre.

Etasje forberedelse

Fjern alle møbler fra parkettdekke er refinished. Vakuum eller støv på gulvet for å fjerne så mye støv og dyrehår som mulig.

Lett scuff gulvet med en etasje buffer og en grov screening pute. Kjør bufferen på lav hastighet. Områder nær baseboard eller andre områder som er utilgjengelige for bufferen vil kreve bruk av sandpapir i en hånd sander. Hånd sander bør ha en støv catcher pose inneholder så mye av støv som mulig.

Vakuum gulvet for å fjerne alle støv og løs finish. Tørke av gulvet med en klut fuktet i mineral humør å fullføre rengjøringen.

Bruke etsing produktet parkettdekke med en lammeull blokk. Fest lammeull pad til en langt håndtak slik at du kan stå mens du arbeider. Bruke etsing produktet i en jevn med frakk. Etsing produktet myker finish på gulvet slik at endelige mål å følge riktig. La dette produktet sitter på hardvedgulv for gang anbefalt produkt instruksjonene.

Bruke klar finish med en lammeull-pute eller rull. Tillate slutt å tørke den anbefalte tiden og bruke andre strøk. Oljebasert klar ferdig krever lengre tørking ganger enn vannbasert er ferdig. Bruke en tilstrekkelig mengde mål uten at det til dammen på gulvet.

Flytende Refinishing

Etter støvsuging parkettdekke, bruk av rengjøringsmiddel i kit. Fortynne rengjøringsmiddel i vann etter anvisningen på produsentens. Skrubb gulvet og skyll med rent vann. Denne delen av jobben går raskere hvis du bruker en etasje scrubber. At gulvet tørke.

Bruke Fullfør-forberedelser produktet som anvist, og la dem tørke.

Gulvet er nå klar til å søke klare vann-basert mål. To eller tre strøk gir dybde og glans til gulvet.

Gulvpleie

Skitt og grus i sålene på skoene vil ripe parkettdekke måte som sandpapir. Bruk doormats for å holde så mye av grus på gulvet som mulig. Støv gulvet ofte med en ren støv mopp eller støvsuger med harde gulv vedlegget.