Dusj omkasteren fjerning

February 5

Dusj omkasteren fjerning

Dusj avledere bokstavelig avlede dusj vann fra Badekarets tut, sender vannet gjennom røret bak det dusj veggen og ut dusjhodet. Fjerne en dusj omkasteren krever ikke deg å betale en rørlegger for omfattende avløp erfaring, siden avskjeden forarbeide tar et hus mindre enn 20 minutter for å fullføre.

Omkasteren plassering

Noen dusj avledere sitte i badekar vann tuten, behøver du å trekke opp på et innlegg på tuten å lede vann til dusjhodet. Når du trekker på innlegget, lukkes omkasteren inne i tuten bokstavelig av tuten fra vannet, tvinge vannet opp røret til dusjhodet. Kraner med tre håndtak er omkasteren tredje referansen, opererer som en vann kontroll ventil. Når du slår vann omkasterens håndtaket, går vannet dusjhodet eller badekar tuten.

Tut fjerning

Fjerne en kar tuten krever at du først bestemme hvordan tuten festes til vannrøret kommer ut av veggen, kalt brystvorten. Se på undersiden av tuten for en skrue, som kan sitte i et lite hull eller et hakk bak på tuten. Hvis du ser en skrue, fjerne den benytter en Allen fastnøkkel og trekk tuten av pipen. Hvis du ikke ser en skrue, må du aktivere tuten mot klokken for å løsne det fra datakanalen. Noen tuter vil ikke vri lett, behøver du å klemme en pipe skiftenøkkel på tuten slik at du kan slå dem.

Installere tuten

Du må installere en tut som festes til brystvorten på samme måte som den gamle tut. Den nye tuten må også ha omkasteren i samme del av tuten. Tuter kan komme med kort hvis brystvorten er mindre enn åpningen bak den nye tuten. Hvis du finner den nye tuten vanskelig tråden på brystvorten med urviseren, Pakk den nye tuten med et håndkle før du klemmer fast en pipe skiftenøkkel til tuten, eller vil du skade finish.

Bytte håndtak avledere

Erstatte en slitt Håndtak dusjkran må du gå gjennom den samme prosessen som bestemmer en kranen dryppe. Slå av vannet i huset først, og deretter fjerne dusjkran håndtaket festeskruen, enten fra midten av håndtaket eller nær håndtaket base. Med angitt skru borte, dra av håndtaket og fjern noen andre brikker sitter over AVLEDERVENTIL, inkludert pinner eller klippene holde ventilen på plass. Tvinn ventilen mot klokken med en skiftenøkkel. Coat den nye Valves tråd med rørleggers fett før vri det med klokken på plass. Sette resten av kranen sammen i omvendt rekkefølge du tok det fra hverandre for å fullføre prosjektet.