Duft-fritt alternativ til Bleach

January 23

Duft-fritt alternativ til Bleach

Bruk av klor er vanlig i de fleste hjem, barn-omsorg fasiliteter, restauranter og arbeidsplasser. Det er vanligvis trygt å bruke, spesielt hvis du aldri bruke den sammen med ammoniakk. Men er mange irritert av blekemiddel, både når kommer i kontakt med den eller lukter. Heldigvis er det et alternativ til klor som fungerer like godt uten lukt. Det finnes også flere andre alternativer å bleke at du sannsynligvis allerede har i ditt hjem.

Oksygen Bleach

Oksygen blekemiddel er tilgjengelig i Klesvask midtgangen. Vanlige merkene inkluderer solen oksygen renere og OxiClean. Det er ingen duft forbundet med oksygen rengjøringsmidler, som kommer i pulverisert form. Legge til en scoop tøyet sammen med din vanlige vaskemiddel.

Du kan også bruke oksygen blekemiddel for å rengjøre mugg, akkurat som du ville bruke klor. Les produsentens retninger for fortynning anbefalinger som hvert merke kommer i forskjellige styrker. Generelt du legge om en scoop per quart vann og riste beholderen til pulveret oppløses. Det vil ta lengre tid å drepe mugg enn klor, men det fungerer. Bruk denne blandingen også ren benkeplater og vasker.

Andre alternativer

Det er andre elementer som kan brukes som alternativer til å bleke. Mens de har en lukt, er de ikke irriterende som klor. Eddik, natron, sitron og hydrogenperoksid fungerer bra for å drepe husholdning bakterier og lyse tøyet som blekemiddel.

Å kvitte seg med kaffe og te flekker, bruk en blanding av like deler av salt og hvit eddik. For å kvitte seg med mugg på fliser, dusj eller badekar, bruke ren hvit eddik. En 3 prosent Hydrogenperoksid løsning kan drepe bakterier på kjøkkenet, selv på din skjærebrett. Legge til en halv kopp sitronsaft å tøyet antistoffet kan bidra lyse hvite.