Duct rengjøring & Mold fjerning

March 20

Luftkanaler er passasjer som tillate luft å strømme i og utenfor boliger, skoler og andre bygninger. Disse kanaler koble og opprettholde oppvarming, ventilasjon og Air-condition-systemer. Environmental Protection Agency antyder at hyppige luft-duct rengjøring ikke er en nødvendige utgifter. Men kan ansette en rengjøringsservice å holde ditt kanaler gratis mold hjelpe deg å opprettholde god åndedretts helse og rør funksjonalitet i de mest ekstreme tilfeller.

Rengjøringsprosessen

EPA anbefaler ikke at du prøver å feilfri og fjerne mold fra luftkanaler på egenhånd. I stedet bør du leie en rengjøringsservice opplært til å fjerne skitt og debris fra luftkanaler og fjerne den benytter en kraftig vakuum. De må bruke kjemiske bakteriedrepende drepe mikrobiologisk forurensning som mold.

Betraktninger

EPA sier det er ingen bevis som tyder på at air-duct rengjøring er nødvendig for å hindre helseproblemer fra luftbåren forurensning. EPA antyder at smuss i luftkanaler tendens til å holde seg til rør vegger, hindrer partikler i å spre seg i hele hjemmet. EPA anbefaler duct rengjøring bare når mold vekst eller skadedyr er tydelige. Ellers må du rengjøre din luftkanaler bare når de er tilstoppet eller hindret av støv, ruiner og andre partikler.

Velge en tjeneste

Shoppe rundt tidligere en luft duct rengjøring. EPA antyder sammenligne minst tre ulike tjenesteleverandører før en endelig beslutning. Kontroller at de har erfaring med typen kanaler i ditt hjem eller bygning og se om de har tilstand lisenser.

Fordi det er ingen bevis beviser de helsemessige fordelene av air duct rengjøring, bør du unngå tjenesteleverandører som foreslår vanlig eller rutine cleanings. Unngå tilbydere som har EPA sertifisering, EPA gir ingen slike sertifisering eller godkjenning til rør rengjøringsmidler.

Hvis tjenesten har til hensikt å bruke bakteriedrepende for mold fjerning eller noen andre kjemikalier, spør dem om de potensielle fordeler og bivirkninger før du lar noen luft duct rengjøring prosedyre.

Evaluering

Ta en grundig betrakte din luftkanaler før rengjøring og mold fjerning finner sted. Inspisere ledningskanalene igjen etter rengjøring er ferdig. Du bør finne ingen synlige skitt eller rusk. Se EPA rengjøring forbruker sjekklisten etter, og kontroller at du kan svare "Nei" til alle spørsmål.