Du må gjøre når en Kensington-lås åpnes ikke

June 8

Kensington produserer tilbehør inkludert låsing av datamaskin. Disse låser er satt inn i en liten åpning på en bærbar PC og er utformet for å avskrekke tyver stjeler datamaskinen. En Kensington-lås fungerer ved hjelp av en nøkkel med en bestemt nøkkel koden. Hver nøkkel har sin egen unike kode. Hvis din ikke åpne, må du kanskje kjøpe en ny nøkkel hvis nøkkelen er feil eller mangler. Men for å få en ny nøkkel, må du ha nøkkel koden for låsen.

Instruksjoner

• Besøk webområdet Kensington erstatning for å bestille en ekstra nøkkel.

•Fyll i ditt navn, adresse, produkt, nøkkel koden og nøkkel farge i skjemaet og klikk "Send." Du må ha nøkkelen koden å be om en ny nøkkel. Nøkkelen koden er en fem - eller sekssifret tall trampet på nøkkelen under sin plastdekselet. Det er ingen nøkkel kode på lås, emballasje eller kabel for sikkerhetsformål.

•Vent postbekreftelsen fra Kensington. Etter innsendelse din informasjon, kontrollerer Kensingtion det og nøkkelen koden før du sender en erstatning. Nøkkelen erstatning kan ta 14-16 virkedager å motta.

•Also be om en Låsesmed hjelp. Hvis du ikke har den nøkkel koden og nøklene går tapt, vil en profesjonell være nødvendig. Disse profesjonelle bør ha verktøy for å åpne låsen.