Drue planter for sone 4

November 21

Drue planter for sone 4

Drue produksjon er en utfordring i kalde områder. Franske vinranker er sjelden lykkes i USA, ikke bare på grunn av kaldt men også fordi de mangler flere vanlige skadedyr og sykdommer. Men vokse noen amerikanske og fransk-amerikansk hybrider i US Department of Agriculture hardførhet sone 4, med sitt laveste vintertemperaturer på minus 30 til minus 20 grader Fahrenheit. For best resultat plante vinranker sørvendte skråninger eller sørsiden av en bygning.

"Edelweiss" utvalg

"Edelweiss" er en stor-sektorgrupperte rekke hvite druer. Introdusert i 1977"Edelweiss" er best for tabellen bruker og vinlaging. Dette energisk utvalg skal plukkes tidlig for beste smaken. Det er mest hardføre i USDA sonen 4b, men vil gjøre godt i sonen 4a hvis mulched vinteren.

"Frontenac" utvalg

"Frontenac" ble introdusert i 1997 ved University of Minnesota. Avlet spesielt for rød vin produksjon, har vin med "Frontenac" druer kirsebær og plomme. Dette hardfør, sykdom-motstandsdyktig drue har høyt sukker og syre innhold. Den modner i midt-eller sen September.

"Tapre" utvalg

"Tapre" er en god drue for syltetøy og jellies. Den har terte, mellomstore frukt i klaser. Vinstokkene er energisk og spesielt produktive. Druene modnes i begynnelsen av September. Denne varianten er kaldt hardføre så langt nord som USDA sone 3.

"Bluebell" utvalg

University of Wisconsin anbefaler "Bluebell," med sin mørk blå, slip-hud frukt, i kaldere klima. Store bær er velsmakende når spist fersk og foreta utmerket gelé. Denne variasjonen er også bra for juice. Frukten modner i tidlig til midten av September.

"Swenson Red" utvalg

"Swenson Red" har middels til store klynger thin-skinned røde bær som holder i kjøleskapet 3 uker. La frukten på vintreet før det er fullt ut modne. Frukt er best spist fersk, selv om det kan også brukes for juice og vinproduksjon. Det må vinter mulch i kaldere områder av USDA sone 4.

"Beta" utvalg

Produktiv og energisk, "Beta" har middels, mørk blå bær. Begge besk, saftig er utmerket for juice og gelé. Vinstokkene er insekter og sykdom. Frukten modner i midt-eller sen September. "Beta" er hardføre USDA sonen 3.