Drivhus produksjon av grønnsaker

October 29

Dyrke grønnsaker i drivhus er en praktisk løsning for mange enkeltpersoner som ønsker å selge sine produkter kommersielt eller gi sin egen mat i et kontrollert miljø. Det er en rekke fordeler som produserer grønnsaker i et drivhus som gjør innsats og anleggskostnaden verdt.

Vekstsesongen

Dyrke grønnsaker i drivhus kan dramatisk utvide deres vekstsesongen, som varme og fuktighet gjør det mulig for planter å bli mer produktiv. I tillegg kan drivhus med riktig belysning og oppvarming produsere grønnsaker året rundt, som tilbyr fersk, lokal mat for personer som bruker eller kjøpe fra drivhus. Utvide vekstsesongen grønnsaker er en enkel måte å øke fortjenesten ved et drivhus.

Skadedyrbekjempelse

Redusere skadedyr i drivhus er mye enklere, siden Vinduer og dører kan stå lukket og det er lettere å se og løse problemer raskere med bruk av plantevernmidler. De fleste veksthus grønnsaker dyrkes på hevet bord, som setter dem i en synlig plassering. Pest problemer kan noen ganger forårsakes av drivhuset, fordi fuktigheten kan fremme mugg. Investere i et drivhus med god viftesystem hjelper bøndene unngå dette.

Vanning

Som med en utendørs beskjære, trenger drivhus grønnsaker skal Vannes. Ifølge The University of Florida forlengelsen, bruker næringsstoffer film teknikker - en serie av rør plassert i bunnen av tabellene å skaffe vann--kan levere nok vann, men kan også drukne unge avlinger hvis ikke kontrollert. Overvåke mengden av vann som går inn i tabellene er avgjørende for å hindre beskjære skade. Både flom og tørke kan drepe vegetabilsk planter før de blir produktiv.

Størrelse

Drivhus kan variere i størrelse fra industriell størrelse bygninger til små, hjem-eide veksthus bygget for hånd. Størrelsen på drivhuset avhengig av behovene til enkelte bønder eller kollektiv oppdrett grupper, samt hvilke typer grønnsaker de ønsker å produsere. En mindre avling kan dyrkes i en mindre plass, mens grønnsaker som vokser på vinstokker eller trenger loddrett avstand, kan kreve en større drivhus.

Tidsramme

Produserer grønnsaker i drivhus krever mye innsats fra bøndene for å opprettholde både bygningen og planter. Ifølge University of Georgia samarbeidsvillig forlengelse trenger hver 4000 kvadratmeter føtter overalt fra 25 30 timer vedlikehold for vellykket produksjon. Selv om dyrke grønnsaker i drivhus kan være en svært lønnsom opplevelse, krever det en investering av tid og krefter.