Dreper Dawn såpe virkelig vann Bugs i bassengene?

February 22

Dreper Dawn såpe virkelig vann Bugs i bassengene?

Kjemikalier du bruker i hjelpen bassenget holde antall bugs på et minimum, men noen bugs synes bare immun mot dem. Vann bugs, som tilhører og vann roerne, skumme toppen av vannet, tiltrukket minutt alger vekst i og rundt bassenget. Selv om klor ikke kan bry dem, vil Dawn dish såpe.

Hvordan vann Bugs arbeid

Vann bugs vanligvis har lange, flate kropper og bruk bredt stillinger å dra nytte av overflatespenning av vann og Hold oversikten over vann. De puste oksygen, så de overflaten å puste og søke etter mat. De lage små luftbobler som de dykker, å bringe luft fra overflaten, så de kan bo lenger. De biter ikke folk, men de kan komme i bassenget i så mange at de virkelig blir skadedyr.

Hvordan oppvaskmiddel hjelper

Dawn dish såpe, samt andre merker, endre overflatespenning av vannet. Den vanligvis strøk overflaten, venter agitasjon å såpe sving inn bobler; uten agitering som rennende vann, forblir såpe i heller slimete opprinnelig tilstand, flyter på vannet. Når vann feilene oppstår såpe, de ikke å skumme overflaten effektivt på grunn av forskjellen i spenning. Også de kan ikke opprette luftbobler som de trenger for å dykke gratis såpe, så egentlig de drukne etter å ha kontaktet oppvaskmiddel. Feil som kommer under overflaten i såpe bli dekket av parabolen væsken og ikke kan puste.

Legge til såpe

Din skimmer og pumpe kontroller det er vann bevegelse i bassenget, så mindre såpe er bedre. For mye kan opprette en skummende rot. Mens dette ikke vil skade bassenget, kan det ta en dag eller to å nedverdige så det er ingen flere bobler. Hell litt Dawn parabolen væske - ca 3 ss - nær et lys i bassenget på kvelden. Hvis du ikke har lights installert, sett et lys i nærheten basseng kanten så det vil være det klareste stedet natten. Såpe vil spre seg litt, men det bør fortsatt være konsentrert nok til å drepe bugs overføre mot lyset. Hvis du merker flere bugs neste morgen, kan du øke parabolen såpe beløpet til 1/4 kopp for neste behandling, som du kan legge til neste kveld om nødvendig. Såpen er pH balansert og forringer raskt, så disse små mengder ikke vil skade bassenget.

Øste ut Bugs

Drepe bugs få ikke dem ut av bassenget, dessverre. Spesielt hvis vann bugs ankom blasts bassenget, kanskje din skimmer ikke kunne håndtere lasten i tide. I stedet hjelpe din skimmer ved hjelp av en liten-mesh pool netto å øse ut død bugs, som bør alle være flytende øverst. Ren din skimmer dagen etter at du bruker parabolen såpe for å sikre at det ikke blir overbelastet.