Drenering ideer for nedløpsrør

June 27

Drenering ideer for nedløpsrør

Gi skikkelig drenering for ditt hjem og nedløpsrør er det beste forsvaret mot en våt kjeller. Nedløpsrør direkte vann fra takets rennesteinen systemet i valgte retning. Sørge for at vannet blir godt unna grunnlaget er nummer én prioritet. Det finnes flere alternativer for hvordan å håndtere vann fra downspout.

Downspout-utvidelser

Den mest grunnleggende metoden for å styre downspout vann er med downspout Extender. Dette er plast rør eller vinklet konkrete pads som direkte vannet lenger fra hjemmet. Minsteavstand en downspout bør avslutte er fire fot fra foundation. Dette avhenger mye karakterskalaen rundt huset. Vannet må avslutte på et sted hvor karakteren er skrånet godt fra bygningen.

Byen avløpssystem

På eldre boliger avslutter takets downspout systemet nedenfor huset og i sakte for huset. Dette flytter vannet i byens kloakk system. Når systemet fungerer, er det effektive fordi fuktigheten er 100 prosent fjernet fra eiendommen. Et sikkerhetsproblem oppstår når sakte under kjelleren blir tilstoppet av avfall. Dette kan føre til flom av kjelleren med regnvann. Noen kommuner har siden utestengt denne praksisen, så konsultere din lokale bygningen autoritet før du går i denne retningen.

Fransk avløp

En fransk avløp er en grus fylt hull som nedløpsrør mate inn med underjordiske fire tommers ABS rør. Grus fylles med vann og gir tilstrekkelig området for vann lekke inn jord. En riktig innebygd fransk avløp er minst 15 fot fra huset og er stor nok til å håndtere mengden vann taket ditt genererer. Størrelsen på det fransk avløpet avhenger av dine drenering kvaliteter av din jord, størrelsen på taket ditt og omtrentlig mengde vann i løpet av verste årlig nedbør. I områder som se minusgrader, må franske avløpet være utformet til å tåle krefter frost.

Swale

En swale er mye gradering detaljer som flytter vannet til et lite sted minst 10 fot fra hjemmet, så fra eiendommen. De brukes vanligvis der naturlig skråningen av bakken er mot bygningen. Swales er laget ved hjelp av en gravemaskin endre karakteren rundt eiendommen din. Et dilemma er å flytte vannet. De fleste lokale bygningen myndigheter krever deg administrere eiendommens vann på en måte som ikke påvirker deg naboer land.