Draperi alternativer for tregulv

April 5

Draperi alternativer for tregulv

Veldesignede rom er koordinert fra gulv til tak, så velge de riktige forheng å matche ditt tregulv er en integrert del av interiørdesign. Hvis du har et familierom eller et spiseområde med naturlig lys fra flere vinduer, er gardiner et elegant alternativ for styre lys, samt å legge til farge og tekstur på ditt space.

Luksuriøse tekstiler

Mørk Mahogny etasjer er et elegant og klassisk gulv alternativ som par best med gardiner som er like sofistikerte. Hvis din tregulv har en mørk brun eller kirsebær finish, velger du en tung, overbærende stoff som fløyel eller silke i en like rike farger å skape en romantisk plass. Velge lang gardiner som kjører lengden på vinduet og litt slik at hems beiter gulvet. Folder legge mer tekstur til utseendet på draperi. Burgund, eviggrønne og kaffe er rike fargealternativer; lette opp den mørke plassen med gull eller kremfargede tilknytninger.

Naturlige fibre

Lyse tregulv opprette solrike områder som er lyse og enkle. Tunge eller mørk gardiner ser ut av sted i rom med lyse tregulv, men naturlige fibre i nøytrale farger passer godt med eik eller bambus planke gulv. Krem - eller sand-farget sengetøy, ren hytten, hemp eller bambus fiber forheng holde rommet lett og luftig samtidig karakteristiske Tekstur Vinduer og vegger. I stedet for den klassiske franske eller laurel fold, velge en mer subtil fold som et Monaco eller patron fold langs overskriften å utfylle den enkle stoffer. For mest effektive utseende, avkall folder helt og velge en stilig nippel langs toppteksten i stedet. Avslutte gardiner under vinduskarmen linjen vil ha ren mellomrom mellom gardiner og gulvet.

Herlig mønster

I motsetning til fargerike eller svært profilert tepper gir tregulv en mer subtil lerret for accessorizing med frimodig mønstret gardiner som legger litt lys design til spacet. Hvis din tregulv er farget en mørk ibenholt nyanse, lyse hvite gardiner med en grafisk svart design i en floral mønster plass samtidig opprettholde et sammenhengende fargevalg. For mer klassiske eikeparkett medium å lyse flekker, grommet forheng med Sjøstriper i varierende sjatteringer eller farger legge illusjon av høyden til windows og veggene mens lysere plass med en rekke farger for å matche de andre stoffene rommet.