Dramatiske vinduet ideer

September 14

Dramatiske vinduet ideer

Hvis du bygger et hjem eller remodeling gamle huset, ikke skimp på windows. Windows kan utgjøre hele forskjellen, transformere ditt hjem fra ordinære til det ekstraordinære. Være kreativ og bruke stilige windows til å gjøre din hjem stå ut i mengden.

Bilde, Single-Hung og buede vinduer

Vurdere innramming et stort bilde vindu med to single-hang Vinduer, foreslår vinduet og fasader nettsted. En annen idé er å installere en bue-vinduet, som er sammenlignbare med et karnappvindu, men kan inneholde mer enn tre vinduer. Buede vinduer er koblet i en mindre dramatisk vinkel enn et karnappvindu. Ventilasjon windows kan settes på hver side.

RADIUS-vinduet

En radius-vinduet er buet og kan brukes som en over-det-dørs akterspeilet eller over andre vinduer. En radius-vinduet passer godt i tradisjonelle og moderne hjem.

Skyve Vinduer

Hvis du bor i et moderne hjem, kan du vurdere å installere horisontal skyve windows, som er spesielt bra i soverom. Disse vinduene er bredere enn høyden.

Casement og dobbel-Hung

Casement windows kan åpnes utover, forbedret ventilasjon i et rom eller hjemme. Dobbel - hung windows tilt inne for rengjøring.

Øyenbryn Windows

Denne typen vinduet var veldig populær i 1800-tallet, ifølge dette gamle hus. En halv runde er et semi-sirkulære øyenbryn vindu, som er iøynefallende fra utenfor og i ditt hjem. En øyelokket dormer, en smal form for denne typen vinduet kan settes på loftet.

Elliptisk, buet, runde og ovale vinduer

Elliptiske er en imperfektum bue som er bredere enn halv høyde, ifølge The vinduet behandling Exper nettsted. En buet vindu, som kan gå over en dør eller et annet vindu, er et vindu som buer på toppen. Andre dekorative windows inkludere porthole (runde) og ovale figurer som kan legge til noen stil hjem 's eksteriør og interiør.

Palladios

Palladios windows har en bue i midten av vinduet, og er flankert av et vindu på hver side. Dette vinduet oppsto på 1500-tallet under renessansen og ble opprettet av Andrea Palladio, en italiensk arkitekt.