Drain rengjøring elektroverktøy

July 1

Drain rengjøring elektroverktøy

Tette i din avløp rør kan føre til sikkerhetskopier og dyre skade. Du kan imidlertid unngå rot og fjerne din avløp deg med avløp elektroverktøy. I motsetning til tradisjonelle stempler, disse verktøyene får tresko dypt i ditt og raskt fjerne dem. Disse verktøyene kan være enten hånd holdt eller knyttet til en maskin eller slange.

Blåse Bag

En blåse bag ligner en standard toalettet stempelet, bortsett fra at det lar deg fjerne tresko som ligger lenger ned ditt. Du feste slag posen til leder av slange og skyv slange i avløpet. Du har møtt tresko når slangen ikke vil gå videre. Når du slår på slange, utvider slag posen slik vann fra slangen ikke strømmer bakover. Alt vannet er rettet mot tresko. Kraften av vannet skyver det vasken din.

Avløp slange

En skrue er korketrekker form med et lite punkt på spissen av hodet. En avløp slange er den enkleste typen kvernen. Kvernen er knyttet til et metall kabel som du presse i avløpet fram tresko. Nå begynne å vri kvernen, som bidrar til det male på tresko. Mens du snu det, trykk bakover og fremover for å løsne tresko.

Auger/rakett støvsugermunnstykket

En makt kvernen er svært lik avløp slangen, bortsett fra at du knytte kvernen til makt verktøyet som en drill. Denne kvernen festes til øvelsen som en borekrone. Du sett deretter kvernen hodet i toalett eller rør. Når du slår på drill, spiser korketrekker hodet gjennom tresko. En «rocket Nozzle» er en annen type kvernen som ligner slag posen. Den bruker både kvernen hodet og kraftige vann for å fjerne tresko.

Bånd/flatkabel

En flat bånd kvernen har korketrekker eller spydspiss. Den korketrekker hjelper du trekke materiale ut av avløpet mens spydspiss presser det gjennom. Du kan manuelt bruker disse verktøyene eller knytte disse skruene til en elektrisk-kabel hvis du har svært store rør. Den elektriske kabler guider kvernen gjennom røret til den finner hindringen, og du slår på kvernen hodet å bryte opp tresko. En kabel/avløp kvernen har bare en korketrekker hodet, men du kan bruke den enten trekke materiale ut eller presser det gjennom.