Downstairs toalett installasjon

August 14

Downstairs toalett installasjon

Etterbehandling et bad i et kjelleren øker verdien til hjemmet. Verdiskapingen kan bli betydelige. Gjøre arbeidet selv sparer du penger du ellers bruke betale en entreprenør og gir stor praktisk erfaring for hus. Forstå hvordan du installerer et toalett er en viktig del av etterbehandling et bad.

Første ting første: etasje forberedelse

Subfloor i en kjeller er laget av betong. Det er svært viktig at betongen rundt toalett avløp i gulvet er nivå. Hvis gulvet ikke er nivået, vil toalettet ikke lenger riktig. En unlevel betonggulv kan toalettet til frem og tilbake. Den rocking bevegelsen kan tetningen mellom toalettet og gulvet flens bryte og lekkasje, som kan føre til et stort rot.

For å finne ut om betonggulvet er nivå, plassere et nivå på gulvet, få på hendene og kne og se om det er et mellomrom mellom betongen og nivå. Gulvet kan enten topp eller dukkert. Toppet betong er lett fjernes med en fleks og et diamant cup. Slipe toppen ned til å opprette en plan overflate for toalett å sitte på. Bruk et nivå for å sjekke fremgangen ofte. Fall i betonggulv utjevnes lett med en selv utjevning forbindelse som sementbasert. Slike en sammensatt er blandet sammen i en 5-gallon bøtte og dumpet direkte over betong gulvet som krever utjevning. Når det har tørket, gulv kan installeres og toalettet kan festes på plass over gulvet.

Neste trinn: Montere toalettet

Det finnes mange forskjellige toalett modeller på markedet, og hver og en av dem er montert på en annen måte. Samle toalettet i henhold til produsentens anbefalinger for å unngå lekkasje og flom i kjelleren. Dette er vanligvis innebærer en svært enkel og grei prosess. Mange toaletter selges som en fullstendig enhet med alle tank ventiler og flappers på plass når toalettet er kjøpt. Så alt du trenger å gjøre er bolt tanken til basen, knytte toalettsetet, montere toalettet på gulvet og installere vannforsyningen linje mellom toalettet og vannet ventilen kommer ut av veggen.

Det siste trinnet: Montering toalettet

Toalett montering er faktisk lettere enn det høres ut. Mange avløp prosjekter, er fordi de innebærer vann og mange andre mer uønskede produkter, skremmende for mange mennesker. Men når toalettet er satt sammen i henhold til produsentens spesifikasjoner, det er klare til å installeres. Toalett holdes på plass med to bolter som settes inn i slots rundt flensen avløp i gulvet. En vanntett forsegling opprettes mellom toalettet og flensen med en voksen ring. Den enkleste måten å få en god tetning første gang er å plassere bolter i sporene i flensen først. Så nøye slå på toalettet selv opp ned til avløp på undersiden av toalettet. Voks brukt å gjøre voks ringene er veldig klissete, så stikker voksen ring direkte til bunnen av toalettet. Nøye slå toalett høyre side, løfte den over montering bolter og skyv boltene inn i hullene i toalettet base til voksen ring bare kommer i kontakt med flensen. Hvis toalettet sitter rett på gulvet uten voks ring gjør kontakten med flensen, bør en andre voksen ring stables oppå den første voksen ringen å ta opp plass og gjøre en tett forsegling. Når voksen ring gjør kontakt med flens, forsiktig toalettet på plass over bolter. Skyv en skive over endene av bolter og skru nøtter på bolter for hånd. Skru toalett nøtter ned med en skiftenøkkel, men ikke stram for å unngå sprengning porselen. Knytt deretter vannforsyningen linje først til toalettet og deretter til veggen. Slå vannet ventilen på sakte, tillate toalett tank Fyll opp, gjør eventuelle nødvendige justeringer til tank ventilen systemet og teste funksjonen toalett. Sjekk rundt foten av toalettet for lekker eller siver.