Dørlåser og Patio sikkerhet

September 14

Patiodører vanligvis består av et stort stasjonære stykke glass og en annen "dør" del som glir frem og tilbake på en metall spor. Hyppige går inn og ut gjennom en patio døren som fører til en kortstokk, bassenget eller patio går noen ganger døren. En ulåst patio døren er en åpen invitasjon til en potensiell innbruddstyv. Låst patiodører er imidlertid også et felles tilgangspunkt for innmarsj av prowlers. Noen varianter av dørlåser er praktisk talt uknuselige, gir forbedret sikkerhet.

Sikkerhet bekymringer

Patiodører må være trygt låst mot uoppfordret inntrengere. En potensiell tyv inn vanligvis en bolig gjennom en patio døren av nysgjerrige, løfte eller bryte glasset. Flere patio døren låsesystemer kan være det beste forsvaret sikkerhet mot tyver. Men er en like viktig sikkerhet bekymring for patiodører en pjokk som kan låse opp det tålmodighet døren fra innsiden og vandre ut alene. Selv i en inngjerdet bakgård, farer utgjøres av i bakken bassenger, presenterer kjæledyr og skadelige stoffer potensielle farer for små barn.

Barnesikker lås

En rekke låsing enheter spesielt konstruert som barnesikret er tilgjengelige for patiodører. Alle barnesikkerhet låser installeres på toppen av uteplassen døren helt utilgjengelig for små barn. Noen låser, som patio døren låser pin på TotSafe nettstedet, er rimelig og lett å betjene. Denne enkle låse enheten opererer ved å kjøre pin gjennom forborede hullene i hver glassdør, holde dørene plass til pinnen er fjernet.

Sikkerhet barer

Sikkerhet er vanligvis laget av tre eller metall og plassert mellom innsiden av dørkarmen mellom skyvedøren og stasjonære døren. Sikkerhet barer begrense en inntrenger glir døren åpen etter å plukke låsen. De hemmer også en potensiell innbruddstyv løfte skyvedøren og rotere det, fjerne døren fra sine spor. Visuelt, er sikkerhet bar en avskrekkende for prowlers.

Flere låser

Med mindre en patio dør er utstyrt med et multi låsesystem, som kan omfatte en død bolt, lås og nøkkel eller døde-latch sylinder lås, kan flere låser være nødvendig. Diverse stiler av uteplassen døren låses som er enkelt og økonomisk å installere kan legges til gjeldende låsing systemet, gjør det sikrere og gi deg fred i sinnet. En nøkkel-låsing bolt system festet til toppen av døren er ett valg.