Dører som skyver inn i veggen

June 9

Gir en viktig funksjonell hensikt i hjemmet, men de er også dekorative stilelementer som representerer din estetiske. Hengslede dører er et vanlig alternativ, er dører som Skyv inn vegger uventet alternativer for ditt hjem interiør. Ikke bare er forsvinner dører en slående addisjon å din hjem, men de er også plassbesparende inclusions som ikke tar opp gulvplass.

Pocket dører

Pocket dører er de vanligste stil av vegg-lagring dører. Pocket dører glir tredører som forsvinner i en hule plass i av tilstøtende vegg når dørene er åpne. Avhengig av behovene til ditt space, kan du velge en enkelt lomme dør som lysbilder i én retning eller en serie med to pocket dører som skyver i motsatt retning. Pocket dører er nyttige alternativer mellom rom brukes for et større levende mellomrom; vurdere en lomme dør mellom en formell spisestue og stue slik at døren kan åpnes under underholdende eller lukket under sit-down middager.

Skyve skjermer

Tradisjonelle skyve skjermene er stifter av japanske arkitektur. Skyve skjermene er ofte laget av en treramme og et lag av trykt eller andre stoff. Den glir skjermene ofte skyve mot lengden på veggen, men skyve skjermene endres lett til lomme-stil dører som forsvinner inn i veggen når døren åpnes. Skyve skjermene er mer delikat og dekorative alternativer for interiør skyvedører; Når dørene er lukket, ser de mer ut som veggen kunst enn en tradisjonell dør eller veggen. De fleste skjermer kan lys gjennom veggen, slik at de er bedre valg hvis du ikke trenger lydisolering eller blokkering av lys.

Betraktninger

Dører som Skyv inn vegger er plassbesparende alternativer fordi dørene ikke svinge i en levende plass, men de krever mer planlegging for å sikre de kan installeres riktig. Vegg-plass må være tykk nok og lenge nok til å tilpasse størrelsen på døren. Ikke alle veggene er egnet for pocket dører; bærende vegger er ofte ikke passende fordi hollowing kjernen av døren reduserer den strukturelle integriteten. Vegger må være fri for ledninger og VVS også.