Døren reparasjon Tips

June 22

Det kan komme en tid når en dør i hjemmet svinges ikke riktig, pinner eller viser andre problemer som ikke tillater døren å fungere som det skal. Snarere enn leie en snekker for å gjøre reparasjonene, kan du gjøre dem selv ved å gjøre bruk av døren reparasjon tips.

Døren bo ikke åpen eller lukket

Når døren driver åpen eller lukket uten hjelp, tidligere du ansvaret spøkelser i huset, kan du prøve en praktisk løsning. Fjern pinnen fra topphengsel og lå det over en spiker. På kartnålen noen ganger med en hammer til du bøye den litt. Du vil ikke bøye den for mye eller du vil ikke kunne passe den tilbake til hengselet. Trykk pin tilbake på plass med en hammer og nyte døren som vil være åpen eller lukket når du forlater den.

Har synlige hull

En ganske stor avstand mellom kanten av dørkarmen og kanten av døren tillater ikke mye privatliv. Undersøke hvor gapet er bredeste, enten det er øverst eller nederst på døren. En av hengslene kan angis dypere enn de andre. Hvis dette er tilfelle, skru siden av hengselet som er knyttet til dørkarmen. Holde seg et stykke papp mot hengsel og spore rundt den. Kuttet ut spores figuren, og sette den mot veggen der hengselet festes. Skru hengselet tilbake på plass, og nyte tilbake til personvern. Gapet er borte.

Squeaky døren

Hvis du er irritert av en squeaky dør, løft pin fra hengselet og sprute olje til hengselet. Trykker du på kartnålen på plass med en hammer. Hvis døren fortsatt tåler trykket, og deretter løft hver av pinnene andre hengsler og sprute olje i dem også.