Does Brita arbeide hvis jeg har gamle rør?

March 10

En Brita vannfilter er en enhet som fjerner urenheter fra vanlig vann fra springen. Det finnes forskjellige typer Brita vann filtre, som pitcher vanndispenser eller et filter som kan knyttes direkte til kranen. Hvis du har gamle rør, kan vann bli utsatt for flere forskjellige problemer som kan være farlig for helsen. En Brita vannfilter filtrerer fortsatt urenheter fra vann hvis du har gamle rør, men det kan ikke fange alle farlige urenheter som gjelder for gamle rør.

Fjerning

Brita vann filtre kan ikke fjerne alt fra vann fra springen, og disse vannfilter bare redusere de potensielt farlige stoffene i vann fra springen. Mugge filtre kan redusere mengden av kvikksølv, klor og kobber i vann, mens tappekran filteret kan redusere mikrobiell cyster, benzen, bly og trihalomethane.

Problemer

Gamle rør kan føre til problemer som berører drikkevann og helse. Gamle rør kan rust, resulterer i gul, oransje, rød eller brun vann. En Brita filter kan hjelpe med rust hvis du ha misfarget vann. Hvis vannet er grønt, kan du ha eldre kobber rør som er korroderende. Brita filter fjerner noen av kobber.

Bly

Bly er Hovedproblemet med eldre rør. Hvis rørene er mer enn 50 år, er det en sjanse at de inneholder bly. Hvis de er bare et par tiår gamle, kunne de ha ledelsen soldat på leddene, som kan igle i drikkevannet. Bly

som er inntatt kan føre til bly forgiftning hos voksne kan redusere hjerne utviklingen av barn. Mens Brita filter reduserer bly, vil det ikke fjerne den helt. Hvis du har eldre rør, bør du ha vann testet for å se hvis det er trygt å drikke.

Konklusjon

En Brita vannfilter er hovedsakelig laget for å fjerne urenheter, som klor og kobber, som kan påvirke smaken av vann, gjør det undrinkable. Det er ikke en pålitelig metode for å fjerne urenheter som kan føre til alvorlige helseproblemer, som bakterier eller lede fra gamle rør, fra vann. Hvis du tror det er noe farlig lurer i vann fra springen, bytte til flaskevann eller har den testet.