Døde flekker på plenen

October 15

Plenen gresset er utsatt for en rekke problemer forårsaket av dårlig ledelse eller patogener. Kraftig voksende gresset er vanligvis mer motstandsdyktig mot angrep og infeksjoner, som sitert av UCLA forlengelse. En soppinfeksjon er den sannsynlige årsaken til døde gress flekker.

Identifikasjon

Plenen gresset er utsatt for dollar øye sykdom forårsaket av sopp Lanzia og Moellorodiscus. Torv gress under kulturelle stress eller lider av nitrogen mangel er mer utsatt for sykdommen. Dollar spot er mer utbredt mellom sen vår og sen høst.

Skade

Sykdommen er preget av utseendet på 1 - til 2-tommers diameter, hvit til tan, dødpunkter på gress. Med sykdomsprogresjon får de større i størrelse og Flett til skjemaet patcher. Gresset bladene er i utgangspunktet vann gjennomvåt og visner. Røde bånd vises over bladene og threadlike, hvite soppvekst vises tidligere i dag.

Kontroll

Holder gresset i god helse med tilstrekkelig nitrogen, vann, er luftsirkulasjon og vanlige dethatching blant de beste forebyggende strategiene. Heve klipping høyden og bruke anbefalte soppmidler. Disse inkluderer iprodione og chlorothalonil.