Dobbelt panelet vinduet sprekk reparasjon

January 10

Omtrent 10 til 25 prosent av en home varmetap skjer gjennom vinduene, i henhold til United States Department of Energy. Dette er hvor de doble vinduene tiltre lek. Men hva skjer når din dyr, doble vinduer lider en sprekk fra flyr baseballs eller fallende trær? Skifte ruten glass er den mest effektive metoden for reparasjon.

Erstatning med Caulk segl

Isolerende glass i double-panelet windows holdes på plass med en av tre metoder. Først er med caulk. For å fjerne skadet vinduet, først lirke stopper - stripe av tre holder ruten glass på plass - fra rammen med en metall sparkel. Sett på et par solid arbeidshansker og vernebriller før slicing gjennom caulk rundt ruten med verktøyet kniv. Hvis ruten brutt ikke vil rikke, har du å bryte glasset. Angi vinduet på en plast presenning og bryte glasset med en gummihammer eller hammer og trekk forsiktig de ødelagte skår fra gamle caulk med en snuse bar. Rense gjenværende caulk fra vinduet med verktøyet kniv før du kjører en fersk caulk perle og sentrering nye ruten i glass i vinduet. La perle Cure i minst 24 timer før skrapende bort overflødig caulk med et barberblad.

Erstatning med teip segl

Fjerne stopper rundt ruten knust med en metall sparkel. Sett på et par solid arbeidshansker og vernebriller før vinduet på et stykke plast tarp. Dekke vinduet med et stykke papp å hindre skår flyr overalt, og bryte vinduet med en gummihammer eller hammer. Trekke bort eksisterende teip segl. Fjerne eventuelt gjenværende lim med et barberblad før du installerer en alternativ stykke tape segl. Angi vinduet på en flat overflate og nøye center nytt stykke glass på rammen før de settes det på plass. Vær forsiktig når du installerer den nye glass-ruten fordi når den kontaktene teip segl glasset ikke kan flyttes.

Erstatning med pakning pakning

Løsne skruene funnet på bunnen av vindusramme med en stjerneskrutrekker. Nøye fjerne rammen fra glass og pakning ved å tappe det med en gummihammer eller hammer. Angi et stykke skrap tre mot rammen å hindre forårsaker skade. Når boksen er fjernet, trekke eksisterende pakningen fra glasset. Avsatt pakningen og bruke det, hvis mulig. Pakk en ny rute i glass med eksisterende eller erstatning, pakningen før remontere vindusrammen rundt den. Når vinduet er helt igjen, kjøre en perle av caulk rundt ruten glass for å forhindre potensielle vannskader eller tåkete.

Ansette en profesjonell

Ansette en profesjonell å erstatte double-panelet vindusglass er en annen alternativ. Men veier beløpet må erstatte vinduet deg selv og din evne til å utføre denne oppgaven mot estimatet tilbys av profesjonelle. Få flere anslag og spørre om reparasjonen utføres på stedet eller på profesjonelle etablissementet. Det er generelt en større gebyr involvert i reparasjon oppstår på stedet.