Dobbel Flush toalett klager

July 2

Dobbel Flush toalett klager

To toalett er utformet for å spare vann. De gjør dette ved å tilby en svært lav vann flush for flytende avfall og en flush med mer vann til avfall. Enda høyere vann flush bruker vanligvis mindre vann enn de fleste standard toaletter. Mens vann besparelser er en klar fordel, er det noen ulemper som kommer med en dobbel flush toalett.

Solid fjerning

Selv om en dobbel flush toalett bruker mer vann for å skylle avfall enn flytende, bruker den ikke så mye som et standard toalett. De fleste dobbelt toalett også bruke en annen type rødme teknologi som presser avfall ut i stedet for å trekke den ut med vannet. Dette betyr rester ofte er venstre som det faste avfallet avslutter bollen. Rester eller striper i bollen er en kilde til mange forbrukeren klager om to toalett fordi det er skjemmende. En dobbel flush toalett som bruker et Hevert-stil system for å fjerne avfall er ikke så utsatt for dette problemet, men det også tresko oftere.

Rengjøring

Ikke hver bit av det faste avfallet tømmes, slik at bakterier raskt bygger opp i bollen av en dobbel flush toalett. Dette betyr at toalettet må renses oftere enn en enkelt flush toalett. Hullene der vannet inn toalettskålen ofte er mindre på en dobbel flush toalett og mineraler fra hardt vann kan bygge opp raskt rundt dem, legge til å behovet for hyppig rengjøring.

Tresko

De fleste dobbelt toalett bruker en vask ned rødme system og tette sjeldnere enn enkel toalett. På den annen side, er to toalett som bruker et Hevert-stil rødme system utsatt for hyppigere tilstopping enn enkel toalett. Dette er fordi de bruker akkurat nok vann til å fjerne fast avfall fra bollen, men ikke nok vann til å dytte avfall helt ned i kloakken linjen. Noen to toalett bruk en makt motor for å lindre problemet.

Kjøp og installasjon bekostning

To toalett er vanligvis dyrere å kjøpe enn sine enkelt flush kolleger. Dette er fordi de har flere arbeider komponenter som må produseres og inkludert i toalettet for å oppnå to forskjellige priser vannstrømmen. Siden de har ekstra deler og ta mer tid å sette opp, er det dyrere å ha to toalett installert.

Reparasjonsomkostningene

Mange reparasjoner enkelt toalett er enkel nok til å bli gjort av et hus. To toalett er mer komplisert, og mange reparasjoner må utføres av en profesjonell. Reparasjoner vanligvis ta lengre tid og krever flere deler enn et standard toalett, legge til reparasjon og vedlikehold. Delene seg vanligvis koste mer enn \parts nødvendig å reparere enkelt toalett.