DIY vinduet sikkerhet uten å bruke barer

April 18

Beskytte et vindu fra en ekstern inntrenger tvinge ikke deg til å plassere barer over glasset, ødelegger innredning samt annonsere for en mulig inntrenger at du har noe verdt å beskytte. Det er flere måter å gå om å legge til sikkerhet i vinduet; fremgangsmåtene krever eksemplarer på en jernvarehandel og forsyning Sikkerhetssenter. Noen vanlige rekvisita og verktøy fra rundt huset kreves også.

Instruksjoner

•Apply sikkerhet film på innsiden av vinduet for å hindre at vinduet blir knust i. Rengjør siden av vinduet som er inne i huset ved første sprøyting med glass renhold spray. Tørk vinduet tørr med en myk klut. Plass vinduet filmen som har blitt kuttet til de samme dimensjonene som i vinduet på en jernvarehandel på gulvet. Fjern papir backing fra vinduet filmen. Hold vindu filmen med den klebrige siden vendt fra deg. Plass øvre kant av vinduet filmen mot toppkanten av vinduet kø på venstre og høyre side. Trykk ned på vinduet filmen mens du kjører det ned lengden på vinduet. Squeegee eventuelle luftbobler ved å trykke utkanten av bilen vinduet nal mot toppkanten av filmen og kjører det ned lengden på vinduet.

•En trådløse vinduet sensoren vil ikke røpe sin tilstedeværelse når du sender et signal utløse en alarm Hvis vinduet blir forstyrret. Først åpnes og skru en bildesensoren plate nederst i vinduet med tre skruene med en stjernetrekker. Lukk vinduet nesten helt. Skyv sensor mottaker platen på vinduskarmen slik at forhold bildesensoren plate. Øke vinduet og skru sensor mottaker platen på vindusposten med tre skruer med Phillips-skrutrekker. Åpne bagasjerommet lokket på baksiden av trådløse senderen som er koblet til sensoren mottaker plate. Sett inn batterier i batterirommet og lukke lokket. Plass den trådløse senderen på veggen under vindusposten. Skru senderen til veggen med tre skruer med Phillips-skrutrekker. Trykk på "Sync"-knappen på trådløse senderen og trådløse kontrollpanelet for trådløse sikkerhetssystemet å synkronisere to.

•En vinduet sikkerhetslås vil holde vinduet lukket når du vil den skal være slik, men la deg låsen for å åpne vinduet på vilje. Bore hull delvis i nederste kant av vinduet på innsiden av huset med en bærbar drill. Glatt innsiden kantene med middels-korns slipepapir. Tørke støv og andre forurensninger fra vindusposten med en vann-fuktet tørkepapir. Plass vinduet låsen i vinduskarmen slik baren låsing ansikter hullet. Skru vinduet låsen til vinduskarmen med tre skruer med Phillips-skrutrekker. Rotere til kantknappen på vinduet låsen klokken å utvide baren låse inn i hullet i vinduet.