DIY vinduet gardiner med Grommets

December 1

En nippel består av to metall ringer, snapper sammen og forsterke kantene på et hull i stoff, lerret eller plast. Kunsten å feste dem til stoff er lett mestrer og kan brukes til andre prosjekter. Spesialdesignet verktøy tilgjengelig for en rimelig pris på håndverket butikker og oppussing centers, gjøre jobben enklere, men verktøyene er ikke avgjørende. Dette DIY prosjektet fungerer for både gardiner og forheng med mindre justeringer i instruksjonene.

Instruksjoner

•Measure avstanden fra punktet hvor du vil henge din gardin stang nederst i vinduet casing, Legg åtte inches for hem på overdelen og bunnen, så dobbel som måling. Folde stoffet av cut-til-måling fra ende til ende og kutt den i halvparten.

•Varmebestandig strykejernet. For å gjøre hems, gjøre en 1/8-tommers fold på et kutt slutten av stoffet, og stryk det flate. Gjøre en 2-tommers brett med strykes slutten mot baksiden av stoff og sikre hem med rette pinner. Bruk enten en symaskin eller nål og tråd sy kanten lukket. Gjenta på alle fire kutt endene av stoffet.

•Lay toppen av en av gardiner på en flat overflate og mål for grommet avstanden langs øverste kanten. De bør være minst fire inches hverandre, men sørg for at de er jevnt fordelt. Merke feltet for maljer med en rett eller et stykke kritt.

•Sett maljer. La stoffet ligger flatt og halvparten av grommet under og den andre halvparten over det merkede området. Kontroller at den ferdige siden av grommet er på siden av teppet som vil møte rommet. Bruke et grommet verktøy til å presse eller trykk de to halvdelene sammen. Hvis du ikke har et grommet verktøy, bruke en hammer til å forsiktig trykke halvdelene sammen.

•Bruk saks eller håndverket kniv for å kutte ut stoffet i sentrum av grommet. Noen grommet verktøy vil gjøre kutt automatisk. Husk å fjerne alle stoff inni ringen dannet av grommet. Fest resten av grommets følge samme fremgangsmåte.

•Thread din gardin stang gjennom grommets, sørge for at de står overfor samme retning og folder opprettet i teppet faller på samme måte. Henge teppet.

Tips og advarsler

  • For full lengde gardiner, mål fra toppen av vinduet til gulvet og bruke større maljer.
  • Bruke et utklipp av stoff å øve feste en nippel før du bruker klipp-til-måling materialet.