DIY vindu gulvbelegg for kald

September 5

Noen av ditt hjem varme går rett ut av vinduet i vinter hvis du ikke finner måter å holde det i. Når du føler et utkast fra enkeltrute, dobbel - hung windows eldre hjemme, kan du nesten høre pengene forlate din lommebok. Erstatter alle vinduer i huset er ikke alltid mulig, men du kan dra nytte av vindu gulvbelegg som reduserer mengden varme som går ut av vinduene.

Isolasjon Kits

Maskinvare og hjem forbedring butikker selger vindu isolasjon kits som inneholder et tynt ark av plast og noe bånd. Plast vil bidra til å holde varm luft i og kald luft ut, men det skal dekke vinduet og rammen helt å være effektive. Mens plast er enkel å installere, det er nyttig å ha hjelp og gjør det mindre sannsynlig at du vil rive plast. Du vil ikke kunne åpne vinduer mens de er dekket, men plast er så tynn at det ikke finnes noen brannfare.

Mote eget vindu isolasjon med bobleplast. Klippe stykker som er store nok til å dekke din ruter. Snu boble mot vinduene. Spray vinduet med vann og trykk bobleplast til glasset. Denne metoden krever ingen maskinvare eller verktøy bortsett fra saks. Hvis du har flere ruter per vindu, kan du forbedre søkeresultatene ved å legge til et ekstra lag med bobleplast. Dette bidrar til å gjøre opp for hullene som skapes av mellom rutene vindu. Bygge det Solar anslag at du skal kunne bruke ark for fem eller flere år. Bobleplast blokkerer visningen, men lar lys.

Pop-In vinduet paneler

Department of Energy anbefaler isolert skum vinduet paneler som har R-verdier på 3,8 til 7. De legger til vindusrammen med magneter eller bånd. Selvfølgelig, er dette et solid materiale, så du ikke vil kunne se ut av vinduet. Du kan kjøpe disse panelene hjemme forbedring lagrer eller lage dine egne for mye mindre enn de endelige versjonene; se ressursene nedenfor for ideer. Du kan åpne vinduet mye mer enklere enn med plast ark kit.

Gardiner

En drapere blokkerer opptil 10 prosent mer kald luft enn blindene eller Ufôrede gardiner, ifølge Department of Energy, som anbefaler at du bruker gardiner som dekker vinduskarmen eller utvide til gulvet. Legge til en gesimsen styret over forheng å redusere varm luft tap. Fest sidene av gardiner til veggen for å redusere din varmetap med så mye som 25 prosent. Bruk to gardiner på hvert vindu og lukke dem både når du ikke har noen solen kommer i vinduet. Termisk gardiner vil redusere varmetap flere uforet seg. Vinduet dyner, tilsvarende romerske nyanser, er like effektiv som gardiner. Hvis du er hendig med en symaskin, kan du lage dine egne. Se ressursene for et eksempel.