DIY veggen regjering

November 11

En fin måte å legge funksjonelle lagringsplass uten å ta opp verdifulle gulvplass er å installere en DIY veggen skap. Som med mange snekker prosjekter, er denne prosessen et mysterium de fleste huseiere, men med litt informasjon vil du se hvor enkelt CAB settes kan være. Kontroller at du forstår alle de nødvendige skritt og har tilstrekkelig hjelp før du prøver dette prosjektet.

Forbereder veggen

Når du velger en vegg å installere wall regjering, velge et område med god plass for enkel tilgang til kabinettet og fri for hindringer som svingende dører. Neste, avgjøre hvor din støtte stenderne er i veggen. Den beste metoden er å kjøpe eller låne en elektronisk stud finder. Dette verktøyet bruker lydbølger for å finne og vise hvor støtte stenderne er i veggen. Batteridrevne, disse enhetene har vanligvis lys og lyd som vil gjøre finne studs en bris. Når du finner din pigger, merke dem lett med blyant.

Nå er du klar til å henge en vegg klamp. Mål din regjeringens tilbake fra innsiden av en skottmonering (utenfor vegg) på innsiden av motsatt skottet. Med en 1 x 4-tommers trelast, kuttet en del litt mindre enn dette innvendig diameter. Dette vil være din støtte klamp. Bruker enten hammer og spiker eller drill og skruer, knytte denne klamp til veggen, sørge for at din spiker eller skru er forsvarlig festet i støtte stud. Gjøre minst to steder.

Forberede din regjering

Mest forhåndslagde skap har allerede en klamp ligner på det du har nå lagt til veggen innebygd i kabinettet bak noen inches fra toppen. Hvis ikke, Legg en klamp som sitter inne baksiden av kabinettet. Feste den med lim på baksiden av skapet og bruke etterbehandling neglene knytte hver ende gjennom skott. Hvis din regjering har dører som er lett flyttbare, ta dem av og sett dem til side. Tilbake mål fra toppen av kabinettet til bunnen av din tilbake klamp, legge til halvparten av bredden på veggen-klamp og merke på innsiden av skapet så langt ned fra toppen, en tomme eller to i hver øverst. Du kan pre bore et lite hull for en skrue eller spikeren i hver spot. Kabinettet ditt er nå klar for oppheng.

Hengende i skapet

Hjelp, løft kabinettet og plassere den mot veggen slik at bunnen av skapet klamp hviler på veggen klamp. Bruker din forborede hullene, nøye kjøre en spiker eller skru trygt gjennom baksiden av kabinettet ditt i veggen klamp. Installere dører. Din DIY veggskap er nå klar til bruk.