DIY veggen lagring ideer

March 17

DIY veggen lagring ideer

Veggene i hjemmet gir uendelige muligheter for organiserte og effektiv lagring. Ulike veggsystemer kjøpes, men hvorfor ikke utforme og sette opp noe nyttig veggen lagringen på din egen? Enten du har i tankene et system av hyller og skap dekker hele veggen, eller har en sliver av veggplass som kan bli satt til god bruk, kan du ta din egen vegg lagringsprosjektet.

Hyller

Vanligste veggen lagringsenheten er sokkelen. Gjør en horisontal overflate som stikker ut fra loddrett veggen, og du har en hylle. Du kan lage en egendefinert veggsystem med noe mer enn planker og L-braketter, bruke en blyant, et nivå og en skrue pistol. Lagre litt arbeid ved å få spor eller standarder, som å henge hylle braketter, og en vegg full av hyllene bygger nesten selv.

For enkelt hyller, kan du vurdere å sette opp en flytende hylle. Dette har ingen synlig måte å støtte, fordi du først feste en stripe av tre til veggen, og sikre sokkelen som. Dette er bra for lette objekter.

Avhengig av ditt bruksområde, vurdere hyller laget av wire rutenett, glass eller selv melk kasser eller frukt bokser skrudd sidelengs til veggen. En slik boks/sokkel vil holde mange CDer eller DVDer, krydder flasker, toalettsaker eller kontorrekvisita.

Bygge virkelig dyp hyllene på gulvnivå og opp, og de vil holde kurver eller hyller og blitt lagring cubbies for støvler, hansker og hatter, og du har et sted for hvert barn å holde sekken sin klar for morgen oppbruddet.

Selv skjulte avstanden mellom veggen studs kan bli omgjort til sjarmerende lille hyller. Vurdere kutting ut gips mellom to stenderne i din toalettet. Fullføre overflater og bygge hyller mellom stenderne. Brukes til å lagre små toalettsaker og knickknacks. Nail et par slats over forsiden av en høyere sokkel, og du har en hendig magasinet rack.

Sett en dør på forsiden av hyllene, og de blir et skap. Enda enklere, henge en gardin foran hyllene for å skjule innholdet.

Arrangøren stativer

Knytte noen cup kroker og/eller pels kroker til en hyggelig bord, og fest den til veggen. Bruke varianter på dette temaet for å henge strøk, børster, kjøkkenutstyr, smykker og verktøy. Henge en av disse ved inngangsdøren og du har et sted for nøklene, paraply og selv utgående post hvis du henger en kurv fra en av krokene.

Tilpasse en pegboard for å lagre verktøy og rekvisita, spesielt i kjøkken og garasje. Mange forskjellige kroker og lite hyller er kan knyttes til en pegboard, og det kan males for å matche eller supplere veggen.

Veggmontert møbler

For ultimate veggen lagring, kan du bygge møbler som kaster opp mot veggen. Tabeller, strykebrett og selv senger kan være festet til veggen med hengsler, og la ned bare når behøvde.