DIY veggen fontener

December 10

Veggen fontener sildret sakte i bakgrunnen legge til et element av serenity både innendørs og utendørs områder. Gjør din egen vegg fontene er enkel håndverk prosjekt som du kan tilpasse passer godt med mange forskjellige typer innredning. DIY veggen fontener kan for eksempel ha en intrikat mosaikk design som passer en Middelhavet tema, dekket i river rock å passe en landlig stil stil eller side ved side med skifer for en moderne tilnærming. Besøk lokale oppussing, håndverk og sparsommelighet butikker for å velge materialer på forsiden av en vegg fontene.

Instruksjoner

•Mark ønsket omrisset av veggen fontenen på en 1/2-inch-thick marine kryssfiner bord. En enkel rektangel fungerer for dette DIY prosjektet, men det gjør en sirkel, et kvadrat eller en fri form bølge design. Kuttet styret på merkede omrisset.

•Velg en rektangulær planter til veggen fontenen reservoaret som er minst 8 inches dyp. Bredden av planter bør være minst 16 inches. Hvis planter har drenering hull, dekke dem med gummi plugger eller silikon fugemasse.

•Drill en 1/2-tommers diameter åpning i styret for fontenen tuten. Avhengig av utformingen, kan du plassere åpningen i midten, toppen, bunnen eller hvor som helst på veggen fontenen design.

•Paint begge sider av veggen fontenen bord med utvendig maling å koordinere med fargene i havet glass. Dette trinnet er ikke nødvendig hvis du dekker styret med river rock, kobber ikke eller noen andre overfor som er gjennomsiktig. Maling.

•Sett biter av havet glass foran veggen fontenen styret med klart vanntett konstruksjon limet. Plasser havet glass stykker så nært som mulig, og dekker ikke boret åpningen. Fest havet glass rundt kuttet omkretsen av styret og tillater ikke glasset gå utover tilbake kanten av styrets kanten. La selvklebende tørr.

•Plasser nedsenkbare fontenen pumpen i planter. Skjær en lengde på kobber rør å passe av tuten på pumpen til åpningen i fontenen veggen.

•Posisjoner ene enden av kobber slangen med åpningen på baksiden av veggen. Fest kobber til baksiden av styret med duct tape. Sikre røret langs baksiden av veggen med flere duct tape.

•Sett veggen festene til baksiden av veggen. Feste tilsvarende veggen festene til veggen du planlegger å henge fontenen. Sørg for å feste festene til veggen studs i en sheetrock veggen. Du kan bruke betongvegg ankere på mur veggen. Henge veggen fontenen.

•Plasser planter under veggen fontenen. Fest kobber slangen til tuten på pumpen. Fylle planter med vann.