DIY trekull Filter

November 11

DIY trekull Filter

Gjør din egen kull vannfilter er rimelig lett og er en god måte å få renset vann. Trekull filtre kan fjerne store mengder urenheter fra vann. De bør imidlertid ikke erstatte høyverdig vann filtrering enheter i områder med høy forurensning. Aktivt kull korn, som brukes for filtre, kan bli funnet på pet butikker og hagesenter.

Instruksjoner

•Rengjør en plastflaske grundig med såpe og skyll. En stor juice flaske eller melkeflaske er tilstrekkelig. Hvis du finner en benk toppen vannflaske med trykk, er enda bedre.

•Skjære toppen av flasken med saks og lage et lite hull i siden av flasken nær base, litt mindre enn bredden på et strå. Holde et strå i hullet rundt halvveis. Det bør være stramt i hullet slik at vannet ikke kommer ut sider av hullet. Hvis du har en flaske med trykk, trenger du ikke å lage et hull eller bruke et strå.

•Pad bunnen av flasken med vatt, ca 5 inches dyp. Spre et 2-tommers lag med finkornet sand, toppet med et 2-tommers kurs-grained sand over bomull Ull. Vekten av sand vil komprimere bomull Ull.

•Spread ca 5 inches av aktivt kull granulater over sand lag. Følg med et lag av fine grus og grov grus til toppen av flasken.

•Fyll minst 2 gallon vann gjennom cut-off toppen av flasken for å aktivere filteret. Neste vannet gjennom filteret kan lagres i en mugge drikke.

Tips og advarsler

  • Hjemmelaget trekull filtre er ikke erstatninger for høykvalitets vann filtre. I områder med sterk forurensning, kan du bruke et filter med en ultrafiolett filter også.