DIY trekke ned skapet stenger

October 23

DIY trekke ned skapet stenger

En rullegardin skapet stangen er en effektiv måte å legge til ekstra skapplass og gjøre garderoben mer tilgjengelig. Installere en rullegardin rack på toppen for å holde skjorter og blouses i øyehøyde, og henge bukser og skjørt under dem. Rullegardinmenyen stenger er også nyttig for de med fysiske begrensninger, inkludert eldre og de som bruker rullestol.

Instruksjoner

•Velg en skapet for rullegardin stangen. Du trenger to loddrette vegger for monteringsbrakettene som er mindre enn 30 inches bredt. Så hvis du ønsker å installere trekke ned stang inne en bred, garderobe, bruke foran og bak vegg på venstre eller høyre side. Ellers vil vekten når klær henger være for mye å kjøre full bredde.

•Decide hvilke elementer av klær du vil henge på rullegardinmenyen stangen, som bukser bluser og skjorter. Gå gjennom din klær og Finn elementet henger lengst. Flytte objektet på en kleshenger og henge den på stangen. Holde opp stangen for å bestemme plasseringen til skapet så det blir nok klaring for lengste brikkene klær.

•Mark rod plassering på veggen med en blyant. Sett base braketten som vil holde stangen ved siden av din blyant slik at toppen av åpningen stangen midtstilles med guide linjen. Ta din blyant og tegne i skruehullene på veggen.

•Drill starter pilothull for hver skruehullet på venstre. Sett base braketten i posisjon og sette inn en skrue for en av de øverste hullene. Bruk en skrutrekker til å koble til skruen, tre fjerdedeler av veien. Knyt en hyssing rundt foten av skruen. Du vil bruke dette som din guide for å plassere braketten på høyre side.

• Kjør et målebånd fra den øverste skruen på venstre til høyre veggen. Merk en midlertidig plass på høyre side. Trykk en spiker på plass på høyre side. Løpe snoren fra den øverste skruen til venstre på spikeren på høyre side og stram strengen. Knytte en streng nivå til strengen og kontrollere nivået. Foreta justeringer i spikeren posisjon før det er nivå.

•Fjern spiker og merket stedet med blyanten. Bruk dette stedet som din guide for øverste skruehullet for base braketten for høyre side. Bestemme skruehullene på veggen som beskrevet i trinn 3 og 4 og starter pilot borehull.

•Sett alle skruer for base braketten til venstre veggen med din skrutrekker. Sett stangen i base braketten på venstre. Sette braketten for høyre side på høyre side av stangen og heve den på plass på høyre side, etter skruen hullet merkene. Bruk en skrutrekker til å knytte alle gjenværende skruer til base brakettene å fullføre skapet stangen installasjon prosjektet.

Tips og advarsler

  • Legge en krok til en enkel, bredt dowel stang eller konvertere en kosten håndtaket for å gjøre det enda enklere for dem med fysiske tilgjengelighetsproblemer og høyde begrensninger bruke rullegardinmenyen stangen.