DIY tre Yard dekorasjoner

February 6

DIY tre Yard dekorasjoner

Et par velplasserte lunefull og rustikk dekorasjoner kan legge til et notat av sjarmen til terrassen eller hagen, og hagen innredning trenger ikke å koste en bunt. Du kan resirkulere tilbehør og søppel i quirky kunst og nyttig møbler. Klassiske innendørs spill er rekreasjons- og dekorativ når tenkt for plenen. DIY står for dekorative fantasifulle Yard når du gjør det selv.

Spill på

Et sett Brobdingnagian Domino gir hjernen og kroppen mild øvelsen i en sommer hage. Gjør de 28 Domino fra store, pusset 7-tommers biter av en av fire bord. Bruk tre som har en finkornet og ingen knop; Når du snur dominobrikkene, du ikke motstanderen til å se hva du holder. Når treet er kuttet og kantene pusset, du har ganske standard domino stykker - men på 3 1/2-av-7 inches, de er mye større. Beis tre en dyp farge eller male det flatt svart. Opprett en runde sjablong og forsiktig måling avstanden, male hvite prikker på én side av de. Beskytte flekken og malt prikker med et lag med klar lakk eller polyuretan og lagre dem i et lerret vaskeri bag når de ikke er koblet over plenen.

Bønner og morgen herligheter

Opprette en rustikk hage tipi som er en dekorativ obelisk på sentrum av din Grønnsakhagen - eller angi noen i hjørnene eller kantene av hagen. Bruke grener pakket med wire og vinstokker i tipien form for å trene blomstring og fruktdannelsen skal skje vinstokker for en høy sommer høst på en iøynefallende ramme. Solnedgang magasinet antyder trær som vier pleier å være fleksibel mens eik, Alm og apple grenene er tøff nok til sist i noen år. Lufte ut i bunnen og samle polakkene nær toppen, innpakning og sikre dem med kobbertråd, da dekke ledningen med en flettet tau med vinranker. Tipi kan flyttes lett å dra nytte av endringer i landskapsarbeid fra år til år.

Fancy Potting benk

Finne shabbiest, gamle skog dør eller louvered skodder i junk haug og bevare sin peeling maling og distressed finish med tydelig Matt lakk. Knytter en tre bord skjærte inne halv med dreide ben til døren og legger til en stabiliserende kryssfiner lavere hylle. Gjenvunnet pepperkaker parentes støtter en tre hylle eller to over tabletop gi plass for små verktøy og blomsterpotter eller plante skjerm. Maling tabellen og hyller med chipping melk maling i samme falmede farger som døren eller skodder. Parkere "antikke" potting benken mot garasje eller gjerdet. Bruke det som en brus og cookies eller ettermiddag-te anretningsbord når du avslappende i hagen.

Fairy gjerde

Bore hull i en gammel tregjerde og fylle dem med glass kuler. Industriell styrke lim brukt på kantene av hullene holder kulene på plass hvis hullene er passe. Variere marmor farger og tilfeldig plassering slik rainbow sjakter lys kommer gjennom gjerdet vises tilfeldig. Trene blomstrende vinstokker gjerdet og skjule noen små malte birdhouses i vinstokker. Regelmessig sviske vinstokker så de ikke dekker klinkekuler.