DIY tre terrassebord

September 1

DIY tre terrassebord

Dekk er gode steder å underholde gjestene, grille, lese en bok eller bare sitte med familien og slappe av. De kommer i alle former og størrelser, fra små dekk knyttet til hus som frokost områder til øy dekk i hager. Hva størrelse dekk du er interessert i deg kan bygge din egen DIY tre terrassebord etter behov.

Instruksjoner

•Determine størrelsen på dekk du ønsker å bygge, lengde og bredde. Fjern området der dekk er bygget av noen møbler eller andre elementer. Fjern topsoil der dekk er bygget dyp 6 inches, ved hjelp av en spade. Hvis stokken bygges på ved siden av et hus, grave ned 8 tommer kant lengst huset.

•Kompakt bakken med en plate komprimator, ta vare for å beholde konisk bakken fra 8 til 6 inches i dybden hvis dekket av en bygning. Grave en 1-fot-dypt hull hver Ben rundt perimeteren av området dekk. Dekk bakken i området dekk med plast ark. Skjære hull i arket der hull du gravd er.

•Skjære nok 2-ganger-4 tømmer til 18 inches lang tid å sette ett stykke i hvert 1-fots hull, med en sirkulær så. Plass tømmeret i hullene. Klargjør en bunke med betong fra 1 del sement, 3 deler sand og 1 del vann. Fylle hullene med sement rundt hver tømmer. Vent 48 timer for sement sette. Fylle det utviskede området med grus til bakkenivå. Rake grus flat.

•Skjære to stykker av 2-ganger-4 til bredden på dekk. Cut to stykker av 2-ganger-4 lengden på dekk. Mål og trekke en 1 x 1-tommers firkant på hver ende av 2-tommers bred ansiktene til de fire 2-ganger-4 stykker med en blyant og hersker. Kuttet rutene av brikkene med en baufil for å forlate 1-by-1-by-4-inch hakk i hver ende av hver 2-ganger-4-brikke.

•Koble hakk brikkene til å danne et rektangel. Skru hjørnene av rektanglet sammen med L-braketter og Senkskrue lange skruer for å forsterke hakk leddene. Plass rektangelet på innleggene concreted i bakken. Skruen rektanglet hjørnet innlegg med L-braketter og Underskrudde lang.

•Skjære nok 2-ganger-4 stykker til bredden av dekk mindre 4 inches koble en 2-ganger-4-brikke over dekk på hvert punkt der det er en støtte innlegg. Skru på 2-ganger-4 til rektangulær ramme på hver av disse punktene bruker Senkskrue lange skruer. Skru på 2-ganger-4 til støtte innlegg med L-braketter. Skru de resterende usammenhengende støtte poster i delbildet ved hjelp flat monteringsbrakettene.

•Lay det første stykket terrassebord front-venstre hjørne av dekk. Skru terrassebord rammen og først av støtte bjelkene kjører bredden på dekk. Skru den neste stykket terrassebord til dekk og støtte bjelkene så de to brikkene er flush med hverandre i en linje over dekk.

•Continue skru terrassebord til dekk rammen til rammen er fullstendig dekket. Lakk dekk med utvendig-grade lakk og en pensel. Lakk støtte innlegg og terrassebord og rammen. Tillat 24 timer for lakk tørke før du bruker dekk.

Tips og advarsler

  • Mens du venter sement angi, kan du angi om kutte og bygge dekk rammen, inkludert klippe og skru støtte bjelkene i stedet. Dette vil spare deg tid totalt og dermed gjøre dekk klar til bruk før.
  • Når kutte tre, holde hendene så langt borte fra sagblad som mulig. Dette hindrer utilsiktet kutt eller kuttet fingrene som bladet forsinket eller hopper når det gjelder kontakt med en knute i skogen.