DIY: Tre lag med utvendig stukk

February 8

DIY: Tre lag med utvendig stukk

Bruk stukk på et hus er et prosjekt for moderat til avansert DIY hus. Stukk gjelder overflaten av en vegg mye som gips gips men stukk fungerer som en isolator. Fordi det går på utsiden av hjemmet ditt, vil tre lag legge et tilstrekkelig lag og hindre sprekkdannelse kort tid etter at du installerer den.

Instruksjoner

•Rengjør overflaten av veggen med en høytrykksvasker å fjerne skitt og debris. Gi tid til veggen helt tørt før du går videre. Dette vil hindre låsing fuktighet mellom veggen og stukaturen.

•Apply et lag av betong bånd agent til veggen hvis veggen er konkret. Bruk en pensel eller en maling roller. Bindemiddel vil hjelpe stukk overholder veggen. Hvis veggen ikke er konkret, avkall bonding agenter.

•Sikker taktekking følte tre veggen med overbygg negler og deretter sikre metallnett over taktekking følte med ekstra taktekking spiker. Dette legger en fuktsperre til veggen, og metallnett legger en overflate for å overholde stukk til veggen.

•Apply ¼-tommers scratch strøk av stukk over bindemiddel eller en ½-tommers lag over metallnett med en flat sparkel. Arbeide for å holde stukk når du bruker det til overflaten.

•Scratch overflaten lett med en hånd rake cirka 30 minutter etter at du bruker scratch pelsen. Dette legger til tekstur til overflaten av stukk og fremmer bedre vedheft for andre strøk. Tillat minst 24 timers tørketid.

•Apply en andre, 1/4-tommers laget av stukk over bunnen frakken. Gjøre riller i overflaten av stukk som kjører parallelt med bakken, med rake. Tillat minst 48 timer for adekvat tørking.

•Apply tredje strøk av stukk over andre strøk, igjen ¼-tomme tykk. Bruk pelsen så flat som mulig med sparkel. Arbeide murskje å blande noen linjer på stukaturen.

•Apply tekstur i ca 30 minutter ved å rulle overflaten av stukk med fra sau rull. Som valsen laster opp med stukk, erstatte den med en ny en. Dette gir en "popcorn" utseende til veggen og skjuler noen små feil i programmet.