DIY: Tre hage gjerde

November 10

DIY: Tre hage gjerde

En enkel tre hage gjerde kan være nyttig som en espalier for klatring planter, som et dekorativt element i landskapsdesign eller som en barriere skille hagen fra resten av landskap (og nedslående mennesker eller dyr besøkende). Heldigvis tre hage gjerde er lett å installere selv, og prosessen krever bare noen spesialverktøy. Med riktige forberedelser og materialer, kan du installere din egen tre hage gjerde i en ettermiddag eller to.

Instruksjoner

•Plan banen og lengden av din hage gjerde, med en hyssing. Avhengig av lengden av gjerdet-boards, beregne antall gjerdestolper må. Gjerdet styrene er vanligvis rundt seks fot lang, så du sannsynligvis trenger en gjerdestolpen for alle seks fot gjerde.

•Soak hver gjerdet innlegg over natten i trebeskyttelse, sørge for å dekke minst en tredjedel av gjerde innlegget i konserveringsmiddel. Dette hindrer den underjordiske delen av innlegget fra råtnende.

•Dig hull for første gjerdet innlegg, bruke en post hull digger. Grave hullet dypt nok slik at en tredjedel av gjerde innlegget vil hvile i bakken, og grave seks inches dypere å tillate drenering grus.

•Fyll seks inches med grus i bunnen av hullet og sett gjerdet innlegg fast mot grus. Fyll hullet rundt gjerdet innlegget med skitt, og fast tamp jorda på plass mot gjerdestolpen med en jord sabotasje.

•Gjenta graving og fylling prosess for hver gjerdet innlegg, bruke en gjerde brettet for å avgjøre plasseringen. Hvis du installerer en split-post gjerde, inn gjerde styrene innlegg når du senker innlegg i bakken.

•Sett gjerde styrene til installerte gjerdet innlegg med 2-tommers allværs-skruer og en Oppladbar drill. Justere hvert bord mot sin gjerdestolper med en snekker ånd før feste styret. Etter at første slutten av hver gjerdet, holder den løse enden av styret på plass mot neste gjerdestolpen. Angi ånd på brettet, og justere styret til nivå.