DIY tre gass ildsted Mantel

June 6

DIY tre gass ildsted Mantel

Når peiser var en nødvendig del av bolig konstruksjon, var mantel en viktig del av design. Det ga støtte å holde steiner eller steiner rundt toppen av åpningen. Dagens mantels er dekorative, og lage din egen er enkelt og gir deg en samtale brikke i ditt hjem. Installere en flytende mantel er i utgangspunktet den samme uansett hva slags materiale er over peisen.

Instruksjoner

Murstein

•Measure lengden på området over peisen der du vil sette mantel. Dele lengden i tredjedeler, og merke de to stedene med små biter av maskeringstape. For eksempel hvis mantel 36 inches tvers, ville du sette bånd på 12-tommen og 24-tommen merkene på nivå med mørtel mellom mursteinene.

•Drill en vannrett 1/2-tommers hull 3 inches dypt inn mørtelen mellom mursteinene en tredjedel av avstanden fra høyre, som preget av båndet. Sette maskeringstape 3 inches fra slutten av tråden stang. Lett strøk de siste 2 inches av slutten av tråden stangen med limet og skru den i hullet. Klemme tråden stangen med pipe skiftenøkkel om nødvendig for å få nok innflytelse for å skru stangen i hullet før den når 3-tommers dybden bemerket av båndet på stangen. Bore hull og legge en stang på samme måte på det andre stedet preget av båndet.

•Drill to 5-tommers-dypt hull med tre litt inn i 4-tommers side av bjelken. Kontroller at plasseringen av hullene passer med hull boret på mørtelen. Kontroller at hull er boret rett inn i skogen, ikke i en vinkel, også fordi strålen må skyve onto to metall stenger ut fra veggen.

•Spread et tynt lag med lim langs stenger. Løft strålen, og sett den på stenger mot veggen. Hvis strålen begynner å henge fast som den glir, treffe med gummi maul å presse det på plass. Holde dytte strålen til den sitter mot veggen.

Gips

•Locate pigger i veggen som handler om en lik avstand fra hverandre å gi et solid støtte strålen. Nøyaktig måling er ikke nødvendig så lenge begge sider av strålen støttes av en stang.

•Fjern et lite stykke drywall direkte over stud slik at du kan se hele stud. Dette vil være dekket av strålen senere.

•Drill en 1/2-tommers hull 3 inches dyp i stud med tre bore. Fest stangen i hullet med samme fremgangsmåte brukes med murstein. Spre gips sammensatte rundt hullet for å hindre luft tap.

•La bjelken på stenger på samme måte som du ville med en murvegg.

Tips og advarsler

  • En Håndlagte eik, lønn, aske eller poppel bjelke 4 inches tykke og 8 inches bredt vanligvis koster mindre enn $10 per kjører foten, basert på prisene oppført etter ulike tømmer selskaper på tidspunktet for publisering, og det gir en rustikk utseende til peisen.
  • Ferdig bjelker kan gir et mer moderne utseende og være farget og malt i en farge.
  • Hull bores inn i mantel må være så vannrett som mulig. Når du går nedover hullet, holde en blyant i hullet og sjekke om blyanten nivå. Hvis ikke kan du bore enda et hull 1 eller 2 inches unna. Det første hullet vil bli dekket av mantel.
  • En boring gigg for en hånd drill kanne hjelpe oppbevare din hull justert og rett hvis du er en uerfaren borer.