DIY tre fekting

March 8

DIY tre fekting

Mest tre gjerder er disse dager laget av ferdighus paneler. Kvaliteten på tilgjengelige fekting paneler kjører skalaen fra topp kvalitet til nesten disponibel. Gjør dine egne paneler gir deg ansvaret for kvalitetskontrollen. Få best av begge verdener ved å velge ferdige pickets i stil med ditt valg. Vannrett rails laget av behandlet tømmer 2-av-4s legger styrke til panelene. Bruke behandlet dekk skruer for å muliggjøre sterkeste leddene.

Instruksjoner

•Lay ut vannrett skinnene en gjerde panel samtidig. Bruk to 8-fot, behandlet 2-av-4s for kort gjerde, opptil 4 feet inne høyde, eller tre for høyere gjerder. Plassen dem med en 6 inches fra toppen og en 6 inches fra bunnen. Når du bruker tre rails, plassere tredje skinnen direkte mellom øverste og nederste skinnene.

•Plasser vertikal pickets bruker en rask rute for å sikre en sann 90-graders vinkel. Sted først plukket flush med den venstre enden av horisontale skinnene. Avstand din pickets over 2-ganger-4 rammen.

•Lay ut den første panelet uten å knytte pickets å bestemme riktig avstand bruke et målebånd. La den samme avstanden fra den siste plukket på høyre side til slutten av skinnene når du forlater mellom pickets. Dette vil opprette riktig mellomrommet mellom slutten av ett panel og begynnelsen av neste.

•Sett pickets bruker 1 5/8-tommers behandlet dekk skruer og en Oppladbar drill driver. Kjøre to skruene gjennom forsiden av hver plukket i hver vannrette jernbane. Stasjonen skruene til hodet er bare flush med ansiktet av plukket. Unngå countersinking å hindre vannet bygge opp i skruehodet.

•Skjære din 4 x 4-tommers behandlet trelast innlegg høyden 3 til 4 inches høyere enn toppen av øverste vannrette rail, og 24 tommer for innlegget hullet. For en 6-fots stokkade, bruker du en full 8-fots innlegg.

•Dig innlegg hull 10 til 12 inches over og 24 inches dyp. Plasser ett hull hver 8 føtter langs gjerdet linje. Sted et innlegg og en halv bag av betong i hvert hull.

•Sett den første panelet ved å stille opp en ende av panelet med utsiden av et innlegg. Kjøre to 3-tommen behandlet dekk skruer gjennom hver vannrette jernbane i panelet inn i ansiktet til det innlegget. Legge vann til hullet og bland det med et utklipp av trelast.

•Plasser et nivå på panelet linje med post og justere nivået for å midtstille boblen i indikatoren. Fylle resten av hullet med skitt og pakke den stramt å holde stillingen i posisjon til betongen stivner.

•Posisjoner de resterende siden av panelet med midten av det andre innlegget. Fest gjennom vannrett skinnene for første innlegg. Mix betong, nivå innlegget og fyll med skitt.

•Legg det andre panelet stanget til første side i midten av det andre innlegget. Fest for det første panelet. Fortsett å legge paneler og utjevning innlegg til slutten av gjerdet.