DIY Touch-Up for tregulv

February 2

DIY Touch-Up for tregulv

Over tid mister parkettdekke sin glans fra foten trafikk, riper og eksponering til fukt. I stedet for å kalle en profesjonell for å rengjøre gulvene, gjenopprette gulvets naturlig glans med naturlige husholdningsprodukter for generell rengjøring. Hvit eddik, når fortynnet med varmt vann, er en sikker renere som fjerner smuss uten å skade tre finish, ifølge "Komplett husholdning Handbook." Teste gulvet produkter i et skjult i gulvet, før du bruker det over, til å bestemme produktsikkerhet.

Instruksjoner

•Fyll 1/4 kopp hvit eddik i en tom spray flaske og blande 1 QT vann i flasken.

•Sikker flasken toppen og lett tåke hver 5-av-5 kvadrat feet del av gulvet med rengjøringsmiddel. Tørke gulvet tørt med kluten etter sprøyting løsning for å redusere fuktighet.

•Buff gulvet med en tørr, lofri rengjøringsklut gjenopprette den overflaten glans. Du kan ikke voks etasjer med en overflate-finish som dette skader tidligere belegget samt forlate en klissete rester.

Tips og advarsler

  • Begrense eksponering for vann, som det skaper tre fordreie ved å utvide når absorbert.
  • Unngå ammoniakk rengjøringsmidler og olje såper, som de påvirker gulvets avslutning av sløver overflaten, ifølge Wood gulv dekker Association.