DIY toskansk stil vegger

April 6

DIY toskansk stil vegger

Toskansk stil vegger påkalle varme og gjestfrie følelsen av en koselig hytte i Italia. Dette er vanligvis preget av teksturerte vegger og myke jordfarger. Du kan opprette dette ser deg med felles stoff, maling og glasur. Å fullføre toskanske utseendet i hjemmet ditt, legge smijern veggtepper, stein benker eller aksenter og varme fargetoner som crimson, oker, ocher og kobber i møbeltrekk og andre stykker. Liten aksenter av levende blå minner om Middelhavet fullfører denne innbydende innredning stilen.

Instruksjoner

•Rull et lag med primer på veggene hvis eksisterende malingen har en blank eller satin finish. Primer vil bidra til å skape en base som felles sammensatte overholde. Tillat minst 24 timer for primer tørke før du fortsetter.

•Apply ca 1/16 av en tomme av sparkelmasse vegger i en ujevn tekstur med en bred sparkel. Bruk slag i ulike retninger og ikke prøve å bruke sammensatt på en jevn tykkelse. Hvis sammensatt begynner å se for glatt, kuttet i den med spissen av en kniv, opprette en huljern. Lett kjøre kniven over gouged området å spre det hevet sammensatt i en bit av et spattered mønster.

•Tillat minst 24 timer på felles sammensatte tørke. Når sammensatt har tørket grundig, Male veggene i en nøytral beige, brun eller honning tone med en stor maling roller. Retusjere etter behov med en pensel for å få en selv strøk med maling over alle deler av strukturert veggen.

•Mix en glasur av fem deler glasur en del Paint. Velg en maling farge flere nyanser mørkere enn fargen på veggen. Hvis din base er beige, bruke en dyp tan. For en støvete brun, velger du en sjokolade fargetone for glasur. Rom med en mer gule eller orange tone kan kombinere en honning-farget maling med en solnedgang oransje glasur.

•Apply glasur i veggen med en pensel når den opprinnelige strøk maling har tørket. Arbeide i små på ca 2-av-2 fot. Etter maleri glasur på veggene, svamp meste med en myk svamp eller krøllet rag. Fleste av de gjenværende glasuren blir i dypere crevices av veggene, accentuating den textured titt.