DIY topp-ned/opp-romerske nyanser

March 16

DIY topp-ned/opp-romerske nyanser

En endring av tradisjonelle romerske nyanser, topp ned/bunnen opp romerske nyanser blanding best fra begge verdener å tilby det beste alternativet. Disse nyanser kan du justere høyden på både toppen og bunnen av skyggen la mer naturlig lyset samtidig opprettholde et visst nivå av personvern. Hvis du er interessert i å gjøre disse nyanser selv, er prosessen relativt enkel. Alt du trenger å gjøre er endre noen vanlige Roman nyanser å betjene dem i begge retninger knirkefritt.

Instruksjoner

•Kontroller og måle et mønster for skyggen slik at det passer din vindu. Mål dimensjonene på vinduet og bestemme om du vil skyggelegge montert på innsiden eller utsiden av vinduskarmen. Bestemme antall folder og brett dybden nødvendig for skyggen. Bruke mønsteret for å bestemme målene for din stoff og andre materialer.

•Skjære og sy din stoff å lage nyanser. Bruk dekoratør stoff og fôr. Når din stoff, legge 2 inches til ønsket bredde på ferdig skyggen, og 10 inches til ønsket lengde av ferdig skyggen. Når lining, legge til bare 1 tomme i ønsket bredde på ferdig skyggen og skjær den til samme lengde som stoffet stykker. Hem stoffet og fôr separat med en dobbel 3-tommers hem, Sy sidesømmene på stoffet og fôr med en 3/4-tommers søm. Når ferdig, slå sømmen genseren.

•Kontroller at headrail. Klipp 1-av-2 styret til bredden på vinduet åpner minus 1/8 tommer for en innvendig mount, og ferdig skyggen bredde pluss 1 tomme for en utenfor mount. Dekk bordet med leftover stoff; klippe stoffet til 4 inches lenger enn styret og 1/2-inch bredere enn omkretsen av styret. Sy en stifting gun, snu rå kanter under. Stift kroken lås med krok opp til siden av montering. Legge til tre sider for en utenfor mount skygge og på forsiden for en innvendig montere skyggen.

•Sett trinser til styret. Plasser utenfor trinser 1/2-tommers fra hver ende for en innvendig skygge, eller 1 1/5 tommer mellom av de utenfor pulleys for en utenfor mount skygge.

Fest de ovenfra og ned trinser foran montering bord med skruer. Plass trinser nær fronten. Sett ledningen lås skivene ved siden av styret. Knytte opp trinser til baksiden av montering bordet, bak de ovenfra og ned trinser. Plasser nær kanten av brettet.

•Sett vinkel strykejern styret hvis bruker en utenfor mount skyggen. Plasser en på den første tilgjengelige posisjon innenfor kanten og plass ekstra vinkel strykejern hver 15 til 18 inches.

•Kontroller en lomme for toppen av skyggen. Måle stoffet på lommen med dimensjonene stiver styremedlemmer, legge til 2 inches i dybden. Gjøre lommen ved folding over ekstra stoff for skyggen enn ferdig skyggen. Brett stoffet over stiver styret og mark, og brett gjenværende kanten over 1/2-inch og nytt. Sy gjennom stoffet over begge merkene, og brett rå kanten og sy igjen.

•Measure og installere Skalke stenger. Kutt lekter 1/2-inch kortere enn bredden på midten av skyggen, med wire cutters. Kutte vekten stangen 1 1/4 inches kortere enn bredden på bunnen av skyggen, med en baufil. Bruk en List for hver fold linje på skyggen. Slå skyggen ut og arbeide med feil kanten av stoffet. Fest lekter som merket på mønstre, ved hjelp av stoff lim. La limet tørker, og slå skyggen høyre ut.

•Mark plasseringen av opp-løft ringer. Merk slimhinnen i skyggen på midten av hver skivene, beveger seg langs listene. Merk hver rad i heisen ringer, hopper hver andre batten. Merk én mer rad øverst i skyggen, under kategorien øverst.

Skjær stiver styret 1/4 tomme kortere enn ferdig skyggen bredden og slip bordet i lommen på toppen av skyggen. Sy sidene stengt, så syr heis ringer på plass. Gjenta trinnene ovenfor på merking og sy ringer å fullføre ovenfra og ned ringer for skyggen.

•Skjære til stangen 1/2-inch kortere enn bredden på fôr, med en baufil. Vekt stav inn kanten av fôr.

•String skyggen. Knytte hver topp-ned løfte ledningen til heis ringen på stiver lommen. Kjør ledningen langs toppen av skyggen ned til bunnen. Tillate en ekstra 20 inches i lengde. Streng opp-ledninger fra bunnen til toppen, kjøre ledningen langs toppen av skyggen og ned, igjen slik at en ekstra 20 inches i lengde. Fest knuter slik at de er sikre og klippe halen av hver ledningen til 1/2-inch. Binde endene av ledningene på plass, og løst knute ledninger å holde dem kommer ugjort.