DIY tømmer Pergola

November 1

DIY tømmer Pergola

En grunnleggende pergola er en post og strålen struktur som er frittstående eller festet til en gjeldende struktur, og legger til din utendørs stue. Plasser benker, plen stoler og grill under en pergola å nyte utendørs levende med stil. Søyleganger kan støtte klatring planter og hengende planter og gir skygge fra solen. For å bygge en grunnleggende pergola forberede området, sett dine innlegg og legge til sperrene strukturen.

Instruksjoner

•Lay ut arbeidsområdet med innsats og byggmester hyssing rundt omkretsen. Bruk innsatsen og streng som kantlinje og også kjøre strenger diagonalt fra hjørne til hjørne. Hold strengene like lange rundt perimeteren også mellom hjørnene slik at pergola er perfekt kvadrat. Merke posisjonen av viktigste støtten innlegg (vanligvis en i hvert hjørne).

•Dig hull for ditt innlegg 200 x 200mm kvadrat x 300 mm dyp. Bland nok betong for én post om gangen og fylle hullet helt. En galvanisert stål post støtte i betongen og sikre det er stilt opp riktig bruk av streng linjene. Plass alle poster på denne måten. Tillate en uke for din sement tørke og deretter sikre innleggene dine til å støtte.

•Bolt bjelker på innsiden av innleggene på to sider av pergola. Plasser sperrene (150 x 30mm eller 150 x 50mm) mellom bjelker av pergola, festet dem med innramming braketter og bjelkelag hengere på kantene. Din sperrene skal ikke mer enn 900mm fra hverandre. Nivå sperrene med på snekkerens nivå før festet dem.

•Apply flekken og weatherproofing etter behov.