DIY TimberFrame

November 25

DIY TimberFrame

Bygg din egen tømmer ramme er en utfordrende oppgave fordi det krever flere ulike ferdigheter. Det innebærer arkitektoniske design, konstruksjon ekspertise, trearbeid ferdigheter og kunnskap om tømmer. Derfor krever gjør det selv læring verktøy av handelen hvis du er uerfaren. Opprette din egen ramme er imidlertid mer kostnadseffektivt, du har kontroll over prosjektet, og det kan bli utført på ditt eget tempo, bruke hjelp som nødvendig.

Instruksjoner

•Lag en arkitekttegning for din bindingsverk. Dette innebærer tegne en detaljert plan for rammen. Detalj dimensjoner, antall, tre og struktur som brukes til å slå tømmeret i en ramme.

•Decide hva tømmer bruke, finne en leverandør og få sitater for tømmeret. Bruker denne informasjonen, generere et budsjett for prosjektet. Dette betyr at du kan sikre at du har råd til å se prosjektet gjennom til slutten og plan for uventede kostnader som sprakk tømmer som må skiftes ut.

•Build en nedskalert modell av bindingsverk som en test. Som Foner bøker skisserer, bygge en 1:12 skalamodell å vise hvordan rammen er konstruert, så løse strukturelle problemer som oppstår fra denne. Legge ytterligere tømmer støtter eller tre funksjoner om nødvendig.

•Velg om å bygge den tømmer rammen eller deaktivere stykke land den er tilordnet. Bygge det utenfor området gjør at den kan flyttes i fullførte deler fra en separat byggeplass.

•Employ en konstruksjon team til å lage bindingsverk. Konstruere stillas, for eksempel kan ikke utføres alene. En tømmer ramme for et hus krever en hjelpende hånd. Holde det mer som et DIY prosjekt ved administrasjon personalet, minimere arbeidsstokken og holde kostnadene nede. Fullføre så mye av arbeidet som du kan før de kommer.

•Order ønsket etikettpapir tømmer for levering til byggeplassen. Kontroller at du har riktig utstyr for kutte tømmer til riktig lengde og feste dem sammen.

•Count tømmer når den kommer, og kontroller at du har alle brikkene til det gigantiske tømmer puslespillet. Ringe leverandøren hvis du mangler noen deler og returnerer alle ødelagte, sprekker eller misfargede tre.

•Construct bindingsverk etter planen laget i trinn 2. Begynn med å koble tømmer vannrett på gulvet i deler, før de knyttes sammen i oppreist stilling.

•Bruk en rekke Trebearbeiding metoder for en profesjonell og sterk ramme. Bruk jigs, fly, rundskriv sager og sliping teknikker for å opprette tømmer ramme.