DIY Thermopane vinduet reparasjon

October 27

DIY Thermopane vinduet reparasjon

Reparere glass i et thermopane vindu er annerledes enn reparert single-glasur Vinduer. Et thermopane vindu er laget av isolerte enheter som vanligvis har to rutene av glass. I stedet for den puttylike Vinduer sammensatte brukes med enkeltrute vindu, bruker et thermopane vindu en tetting komponent og en mekanisk glass stopp eller glass perle.

To grunner for reparasjon

Et thermopane vindu er definert av isolerglass. Denne isolerglass eller IG enhet, vanligvis består av to rutene av glass som er forseglet til en avstand, som kalles dobbel-vindusrute glass. Avstandsstykket er plassert mellom rutene av glass og er kontinuerlig rundt kantene. Når enheten er forseglet, flyttes ingen luft eller fuktighet til eller fra lukkede luftrommet. Knust glass lar luft og fuktighet flytte inn i rommet mellom rutene. Dette kan også skje hvis forseglingen mellom avstandsstykket og glass er ødelagt.

Utenfor vil luft og fuktighet i luftrommet forårsake kondensering; fuktighet vil tåke på glasset på grunn av de ulike temperaturene inne i huset og utenfor vinduet. I alvorlige klima, kan denne kondens perle opp og fryse.

Evaluere IG enheten

Hvis glasset er brutt, er åpenbare reparasjon erstatte IG enheten. Men hvis glasset er fogged, er det ikke så opplagt at IG enheten bør erstattes. Det finnes to metoder for å sette et hull i avstand slik at fuktighet ut av luftrommet mellom rutene glass. Selv om disse metodene kan bedre situasjonen på kort sikt, hvis forseglingen er brutt på IG enheten tilbakestilles fuktighet og tåke. Skifte IG enheten er den beste politikken.

Fjerne og erstatte IG enheten

Vanligvis er en IG enhet "glass" inn i rammen rammen med en fugemasse, teip eller en pakning som brytes rundt kanten. Glasset holdes i rammen av et glass stopp, som er en tynn flyttbare stripe som er naglet til rammen eller smekket på en groove i rammen. Fjerne denne stripen med forsiktig - det er nødvendig for å installere erstatningsenheten IG.

Før du fjerner den defekte IG-enheten, mål glass bredden, høyden og tykkelse slik lokale glasset butikken kan bygge en erstatningsenhet. Også merke tetting funksjonen - bånd, silikon eller pakning--så erstatninger kan fås med IG enheten. Når erstatningsenheten er oppnådd, kontroller målinger matche rammen, og deretter fjerne den ødelagte IG-enheten. Kontroller at enheten er forseglet i rammen kontinuerlig på alle fire sidene. Nøye erstatte glass stopp. Rydde opp og male om nødvendig.