DIY taket lekkasje reparasjon

August 4

Oppdage en lekkasje i taket ditt er en av de uh-oh øyeblikk når hjertet ditt synker og ditt sinn løp med tanker om hvordan du vil kunne betale for reparasjonene. Mens det kan være en relativt billig og enkel løsning, ikke forsinkelsen, fordi en mindre lekkasje kan føre til langt mer alvorlige og dyre problemer som involverer mugg, mugg og råte.

Instruksjoner

Finne kilden til lekkasjen

•Climb til loftet søke etter lekkasjen. Lekkasjer kan danne når taktekking Helvetesild er skadet. Hvis det er en lekkasje i huset ditt eller en mugg plass på taket, start med at lekkasjen er direkte over dette.

•Shine lommelykten på undersiden av taket og se etter våte flekker. Også se for lys skinner gjennom eller tydelig underskriver av eksponering for vann. Arbeide deg mot toppen av taket, siden vann (og lekkasjer) strømme nedover.

•Climb stigen på taket og søk etter manglende helvetesild, mangler negler eller spiker som synes å ha jobbet seg løs. Avhengig av hvordan bratte er taket ditt, du må komme ned på kne og gjennomgå. Når noen daler og langs metal flashings. Flashings kan være rundt åpninger, skorsteiner og i taket daler. Dette gir ekstra weatherization men er utsatt for skade i Ugunstige værforhold. Lekkasjer kan også skje i perioder med tunge regn og vind. Vannet kan bli blåst sidelengs og komme under helvetesild. Det kan hende at disse Helvetesild litt boblet.

Reparere lekkasjen

•Bytt en manglende eller skadet singel ved å skyve en ny singel der gjengangeren ettall pleide å være, og å sikre det med tre taktekking negler. Plass neglene på toppen av singel slik at singel ovenfor omfatter negler. Dette kan være vanskelig og krever trimme toppen av singel slik at det kan passe under en ovenfor.

•Spread taktekking sement rundt mistenkt lekkasjer i dalene eller rundt flashings. Coat området rikelig. Bruke kitte kniven til å jevne ut sement.

•Apply taktekking sement under noen Helvetesild som vises fordreid. Nøye løft slutten av spikret ned singel, spre litt sement under den med kitte kniven og trykk singel ned. Stå på den for å sikre et tett obligasjon former.

Tips og advarsler

  • Fungere ikke på en stige i vind eller vått vær.