DIY: svømmebassenget dekk ekspansjon reparasjon

September 30

Bassenget ekspansjon felles er et gap mellom Pools bond stråle og omkringliggende dekk. Når en inground basseng bygges, opprettes med vilje en en-half-tommer til én-tommers plass så baksiden av bond stråle og mestring steinene er adskilt fra den konkrete dekket, som er dannet og helte etter at bassenget er bygget. Dette holder alle skiftende eller vipping av dekk skade bassenget skallet. Rommet er fylt med en fleksibel felles sealer å holde fuktighet ute.

Fjerne gamle dekk Sealer

Fjern gamle sealer som er sprukket eller trukket fra felles kantene med en barberhøvel kniv eller en skjerpet taktekking kniv. Trykk kniv gamle fangstskuta én kant av og skjære den bort. Deretter gjenta klipp langs den andre kanten. Trekk ut den gamle lakk. Du kan reparere noen små deler bare, men vanligvis er det best å erstatte sealer rundt hele omkretsen. Når felles begynner å svekkes i flekker, kan du finne deg selv erstatte deler hver ukene hvis du ikke gjør det på en gang.

Forbereder felles nye Sealer

Etter fjerner gamle fangstskuta, bruk en stålbørste å rengjøre felles kantene og sikre en god obligasjon for det nye materialet. Undersøke bedding under gamle fangstskuta. Det bør være et lag av skum backer stang i felles, og hvis det er vått eller forverret, fjerne det også. Hvis leddet er våt, la dem tørke for en dag før du fortsetter.

Du trenger en forberedt felles så dypt som bred. Rundt backer kommer stang i forskjellige bredder å matche felles. Husk å kjøpe backer rod bred nok til å kile fast mot felles veggene. Trykk ny stangen ned til felles med en skrutrekker til å bygge en solid, nivå seng for nye sealer. La ikke noen hull eller sealer vil kjøre ned og lage tomrom. Fei opp alle partikler fra dekket så det ikke blåser inn nye sealer når du bruker den.

Bruke og etterbehandling ny Sealer

Du kan enten bruke rør sealer og en fuger pistolen, som EZ Patch eller Vulkem, eller du kan mikse en todelt kit, som dekk-O-segl, og bruke den med en klem flaske som følger med settet. Begge er selv utjevning å danne en flat, selv overflate. Bruk en liten skrutrekker til pop noen luftbobler som du helle sealer å unngå luft hull som det drys. Sealer kommer i en rekke farger som passer din mestring steiner eller dekk.

For å gjøre overflaten mer slitesterk, strø fin hvit sand over felles før det cures. La det felles settet over natten før bruk av bassenget eller wetting området. Fei opp alle overflødig sanden etter de felles dries.