DIY store moderne malerier

September 2

DIY store moderne malerier

Noen ganger må et rom en fargeklatt tilført en one-of-a-kind følelse. Modern art er avhengig mindre på realistisk tegning teknikker og fokuserer mer på sammendraget. Lage ditt eget kunstverk å forbedre rommets innredning er morsomt og uttrykker din personlige mening av stilen. En abstrakt design på lerret er en helg prosjekt egnet for ditt hjem nakne veggen. Betydelig billigere enn å kjøpe fra et kunstgalleri, din egen design prikken og blir en unik moderne mesterverk.

Instruksjoner

•Sketch ut en idé på forhånd hvis du liker, eller opprette et tilfeldig design mens du arbeider på prosjektet. Velg to mettede farger for kunsten din som koordinerer med innredningen. For eksempel, ta ut oransje og blått i et teppe med disse to farger for din maling. Alternativt bruke svart-hvitt-maling for å skape en moderne følelse som vil koordinere med alle fargene i ditt hjem.

•Prepare lerret ved å male en lys belegg over hele overflaten med en base farge som lys til middels grå eller myk hvit eller en mettede farger som gult, slik at bakgrunnen din maleri ikke har noen områder av tomt lerret. La denne tørr i ca to timer. Bruk en bred og tørr pensel og dyppe lett i fargene og bruke noen bred penselstrøkene slik at teksturen av maling striper vises på lerretet. Ikke bekymre deg for å være nøyaktig, men heller mål å skape en tilfeldig design. Det kan være så enkelt som tre linjer med forskjellige lengder, én loddrett og to horisontale, eller opprette asymmetri ved å plassere Sjøstriper på bare én side av lerretet, slik at de fleste av overflaten å lese som en blokk med farge. La penselstrøkene tørke helt.

•Apply et lag av bredt penselstrøkene i en annen farge, i tilfeldig måte som tidligere gjort. Delvis laget over tidligere penselstrøkene eller fyll i en umalt området. La det andre laget tørr. Bruker en mindre pensel, legge til noen tørr penselstrøkene med en metallisk maling som sølv eller gull over de større områdene med tidligere. La dette siste laget tørr. Du kan henge lerretet uten ramme.

Tips og advarsler

  • Mål for veggen plassering på lerret på forhånd å sikre lerretet passer på området valgt. Eventuelt ha lerret innrammet i innramming butikken.
  • Kontroller alltid at veggen er i god stand til å henge kunst.
  • Ventilere ved maling, bruk klær og beskytte innendørs overflater mens maleri.